RSS

IDS Group Ukraine заявляє про рейдерське захоплення

ноября 10, 2012

Найбільший виробник мінвод в Україні IDS Group Ukraine просить владу втрутитися в ситуацію, що склалася навколо компанії, і «припинити свавілля контролюючих структур».

Про це повідомила прес-служба компанії.

Згідно з повідомленням, за підтримки податкових органів та судів в даний час відбувається спроба рейдерського захоплення активів компанії.

«Зараз вже заблокована робота заводів в Миргороді та Моршині, ведуться обшуки в приміщеннях компанії і будинках керівників підприємств», — наголошується в повідомленні.

У свою чергу, в прес-службі Державної податкової служби спростовують інформацію про рейдерське захоплення Миргородського заводу мінвод та заявляють про порушення кримінальної справи відносно посадових осіб підприємства за ухилення від сплати податків в сумі понад 2,9 млн гривень за перше півріччя 2012 року.

У ДПС також підкреслили, що комплекс оперативно-слідчих дій, що проводиться у відношенні ПАТ «Миргородський завод мінеральних вод», відповідає вимогам чинного законодавства, стосується адміністративно-господарської діяльності підприємства і «жодним чином не може розцінюватися як рейдерське захоплення».

Нагадаємо, 8 листопада 2012 року консультант стратегії групи IDS Group Ukraine Микола Кміть заявив про рейдерське захоплення Миргородського заводу мінеральних вод.

Раніше «Итар-Тасс» повідомило, що Сихівський райсуд Львова задовольнив запит росіян про арешт нерухомого майна і активів низки компаній на території України, що належать Борису Березовському.

У ЗМІ зазначили, що заарештовано, зокрема, майно заводу мінеральних вод, земельні ділянки та будівлі, що належать російському олігарху Борису Березовському, а також активи більше десятка фірм та акціонерних товариств в різних українських містах.

1 466 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям