RSS

Новинський проводив агітацію у школі в порушення закону. Фото

июня 26, 2013

Кандидат в депутати по 224 округу в Севастополі Дмитро Білоцерковець подав скаргу до ЦВК на його опонента, бізнесмена Вадима Новинського за агітацію на території школи.

За твердженням Білоцерковця, 20 червня 2013 року з 19:00 до 20:00 Новинський проводив зустріч з виборцями на території загальноосвітньої школи №23, яка знаходиться за адресою Севастополь, вулиця Степаняна, 13.

«Під час цієї зустрічі було виявлено, що на будинку (в приміщенні) школи було розміщено агітаційні матеріали, а саме плакат із написом російською „Голосуй за Севастополь 7 липня 2013 року. Нові можливості Севастополя. Вадим Новинський“ та фото зображенням вказаного кандидата», — сказано у скарзі.

«Крім того, факт розміщення агітаційного плакату саме кандидатом у депутати підтверджується тією обставиною, що Новинський проводив зустріч з виборцями на фоні вищевказаної школи перед агітаційним плакатом», — зазначив Білоцерковець у скарзі.

«Не може бути співпадінням, що власний агітаційний плакат кандидата  було розміщено кимось іншим саме у тому місці, де кандидат проводив зустріч із виборцями», — зазначив у скарзі Білоцерковець.

Опозиціонер наголошує, що законом України про вибори народних депутатів заборонене розміщення агітаційних матеріалів на будинках і в приміщеннях …установи і організацій державної та комунальної форми власності.

«Таким чином, кандидатом у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 224 Вадимом Новинським під час здійснення передвиборної агітації було порушено частину 4 статті 74 закону про вибори», — зазначив він.

Білоцерковець до скарги додав кілька фото, на яких Новинський виступає перед людьми на фоні будівлі школи, в якій знаходяться дві виборчих дільниці округу № 850059 та №850060.

У ЦВК скаргу зареєстрували у неділю 24 червня.

1 017 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям