RSS

Нардеп Сергей Лабазюк охотится на леопардов

июля 20, 2013

Пришла мне рассылка от пресс-службы Народного депутата Украины Сергея Лабазюка. Отчет, значит о потраченной матпомощи, полученной в Раде. Ну, я Вам скажу, тоже захотелось стать депутатом. Не знаю, зачем он эту рассылку сделал. По всей видимости, в его представлении такая открытость должна вызвать уважение. Как-то у меня нифига не вызвала. Мог бы за 35 тыщ.грн. операцию какому-нибудь больному ребенку профинансировать, а сам в Гидропарке отдохнуть. Или у себя на Хмельниччине, так классные места тоже есть.

Почитайте оригинал, может я неправильно понял.

Повідомлення прес-служби. Сергій Лабазюк (188 виборчий округ)
“В парламентській касі я отримав 35 тисяч гривень. У Раді їх ще називають “оздоровчими”. Я не збираюся відмовлятися від коштів, виплата яких передбачена Законом “Про статус народного депутата”. Хочу зазначити, що так само вчинили усі депутати обрані від Хмельниччини. За отримані кошти я придбав путівку на двох до Іспанії. Разом з дружиною ми відпочиватимемо в одному із готелів Коста-дель-Соль. Давно мріяв побувати на батьківщині художника Пабло Пікассо та відвідати древню фортецю-резиденцію короля Алькасаба.
Після Іспанії запланували подорож до Африки. Мій друг та колега по парламенту запропонував взяти участь у полюванні на леопарда. Мені лише відомо, що це буде у Замбії. Хочу зазначити, що подорож до Африки здійснюється за мій власний кошт. Я можу собі це дозволити. Адже сесія, яка розпочнеться у вересні буде дуже напруженою та виснажливою».
Прес-служба, [email protected].

Я тоже хочу выснажлыво сидеть в Раде целый день.

Дима Фомин, политолог, Киев

1 065 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям