RSS

Ар’єва місяць тому відсторонили від роботи штабу Порошенка на Київщині

мая 21, 2014

Народного депутата України Володимира Ар’єва місяць тому усунули від реального управління виборчим штабом Петра Порошенка у Київській області. Наразі компанією кандидата займається непублічна команда справжніх фахівців. Планувалося, що Ар’єв буде «вітриною» офіційного виборчого штабу, за якою немає жодних повноважень. Але з цієї роботи його також, скоріше за все, звільнять через тісні зв’язки з родиною Пшонки та проблеми з марихуаною.

Як повідомляє джерело у центральному штабі Порошенка, Володимира Ар’єва було усунено від управлінням виборчою кампанією на Київщині через непрофесіоналізм та інтриганство. По-перше, він не буває на засіданнях виборчого штабу по Київській області, що мало б бути його прямим обов’язком, як керівника цього ж таки штабу. По-друге, політик нещодавно зізнався журналістам, що не знає, де знаходяться області штаби Петра Порошенка.

Відповідаючи на питання ЗМІ, Володимир Ар’єв різко відповідає: «Я не знаю, де знаходяться приміщення! Я там жодного разу не був! Я не знаю, в я якому приміщенні знаходяться штаби. У нас кілька десятків штабів різних по всій області», – сказав нардеп.

Зазначимо, що Ар’єва останнім часом не бачили одразу у стратегічних виборчих штабах – Білій Церкві та Броварах, а у Приірпінні він взагалі не був жодного разу. Хоча, згідно з результатами соціологічних досліджень, саме у цих округах Петро Порошенко має високі шанси перемогти у першому турі виборів.

Аналітики стверджують – найбільша проблема Ар’єва в тому, що в стараннях догодити кандидату він роздавав обіцянки різним людям, які часто на місцях є ідеологічними конкурентами.

На думку політологів, вслід за усуненням Ар’єва від впливу на вибори у Київській області, його також відсунуть і від репрезентативних функцій, які на нього ще покладені. Справа в тому, що минуле Ар’єва може поставити хрест на його кар’єрі у нових політичних умовах. По-перше, Ар’єв водить тісну дружбу з сином екс-генпрокурора України Артемом Пшонкою. Обійми та цілунки на фото демонструють, наскільки вони близькі.

Також відомо, що через Артема Пшонку відбувалося фінансування замовних сюжетів програми «Закрита зона», керівником і автором якої є якраз Ар’єв. У джинсових сюжетах відбувався тонкий тролінг опонентів родини Пшонки, які були у нього з числа Партії регіонів.

Рейтингів нардепу не додає і той факт, що у 2006 році в польському аеропорту «Варшава-Окенцє» працівники прикордонної служби вилучили у Ар’єва і його дружини марихуану. Правоохоронні органи Польщі пред’явили подружжю звинувачення за статтею «Про протидію наркоманії». Документи для проведення слідства були передані Генпрокуратурі України. Однак МВС відмовило у порушенні кримінальної справи за цим епізодом, пославшись на відсутністю в діях Ар’єва і його дружини складу злочину.

Очевидно, що така «вітрина» як Володимир Ар’єв нікому не потрібна. Тому, скоріше за все, політик значно поступиться своїми позиціями, хто стане на місце Ар’єва – покаже час.

Любімченко Юлія, Національне бюро розслідувань України

1 017 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям