RSS

Завгосп Януковича Андрій Кравець повернувся до України

июня 20, 2014

Kravec-Andryi1Екс-очільник Державного управління справами, відомий як «завгосп Януковича», Андрій Кравець повернувся до України. Про це повідомив журналіст «Української правди» Сергій Лещенко.

Кравець втік з країни у лютому — в той же час, коли державний кордон перетнув і екс-президент Віктор Янукович. За інформацією Лещенка, Кравець заперечує факт свого розшуку правоохоронцями.

Колишній очільник ДУС відзначився на своїй посаді коштовними держзакупівлями для Януковича (наприклад, оренда літака і легендарного гвинтокрила). Не меншої уваги заслуговує і його дружина — Марина Пелих, очільниця ряду приватних фірм (ТОВ «Київ Арт», ТОВ «Енерго сім» тощо), котрі протягом останніх кількох років отримали в Києві близько 10 земельних ділянок і будівель в елітних частинах міста — на Хрещатику, у Пасажі, на Поштовій площі, Круглоуніверситетській, біля Південного вокзалу. Останній об’єкт — півгектара на Оболоні, біля ТЦ «Dream Town», де фірма Пелих в якості інвестора повинна зводити багаторівневий паркінг.

В одному з офісів дружини Кравця — у Броварах, на Кірова, свого часу «прописалася» ціла череда фірм, пов’язаних з будівництвом резиденції Януковича у Межигір’ї. Зокрема, це «Дом Лесника» (володіє мисливським угіддям Януковича у Сухолуччі) і «СПС-груп», котра постачала у Межигір’я коштовні меблі.

1 216 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям