RSS

#Яценюк продовжує геноцид українців — кожна третя одинока мати втратить пільги

февраля 15, 2016

yacenuk-fuck1

Міністр соціальної політики Павло Розенко заявив, що понад третина одиноких матерів втратять соцдопомогу після проходження процесу підтвердження доходів для отримання пільг на дітей. Очікується, що кількість одиноких матерів, які отримують пільги, скоротиться від шістсот тисяч до чотириста.

Таким чином, кожна третя українка (українець), які самостійно виховують своїх дітей, втратять будь-яку допомогу від держави, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Важливо зазначити, що до процесу верифікації пільг всі одинокі матерів отримувати гарантовану допомогу у розмірі 30% від прожиткового мінімуму. Тепер, якщо одинока матір працює, і отримує заробітну плату, приміром, 2,5 тисячі гривень, її позбавлять соціальної допомоги та пільг на дітей.

Більшість експертів назвали таке нововведення антисоціальним і таким, яке порушує Конституцію України, оскільки дана новація апріорі призводить до суттєвого погіршення фінансового стану родин, де одинокий батько чи одинока мати самостійно займаються вихованням дітей.

Львів’янка Катерина зазначила, що сама виховує доньку і, звичайно ж — працює, адже не можливо на одну лише соцдопомогу виховувати дитину. В середньому вона заробляє 3 тисячі гривень, тому каже, що у відділі соціального захисту їй вже повідомили, що вона допомогу більше не отримуватиме.

Коментуючи нововведення, Василь Гельбич (керівник відділу житлових субсидій, соцвипалат та допомог департаменту соцзахисту ЛОДА) пояснив, що уряд Яценюка вирішив більше допомагати тим, хто взагалі не має жодних доходів. Тобто, чим менше заробляє одинока мати, або ж якщо вона безробітна, – тим більшу вона отримуватиме соцдопомогу.

Проте, експерти вже прогнозують нову хвилю звільнень: одинокі матері шукатимуть нових способів, як вижити, тому будуть звільнятись і показувати, що вони — безробітні, щоб отримувати вищу допомогу від держави.

1 180 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям