RSS

Гладчук закликає президента Зеленського зателефонувати Трампу, Меркель та Макрону щодо розстрілу російським ПТКР санітарного автомобілю

июля 2, 2019

Редактор часопису sprotiv.org, кандидат у народні депутати по 223 округу Вадим Гладчук закликає президента Зеленського поінформувати ОБСЄ, лідерів країн Європи та США про кричущий випадок порушення ведення війни Російською Федерацією на Донбасі.

1 червня 2019 року російські окупанти підступно та підло розстріляли протитанковою керованою ракетою під Водяним медичний евакуаційний автомобіль «Хамер» з відповідним знаком Червоного хреста. Загинуло двоє захисників Україні, — на місті загинув старший матрос Сергій Майборода, вже в шпиталі померла від ран медик Ірина Шевченко, ще один військовий дістав тяжкі поранення.

Гладчук вважає, що Зеленський має особисто зателефонувати Трампу, Меркель та Макрону.

Відповідні ноти з додатками (фото та відео злочину проти людяності путінських терористів) мають бути направлені за ініціативою президента України у всі посольства країн світу.

Міжнародне право збройних конфліктів кодифіковано у Гаазьких конвенціях та деклараціях 1899 і 1907 років, Женевських конвенціях про захист жертв війни 1949 року і Додаткових протоколах до них 1977 року, резолюціях Генеральної Асамблеї ООН та інших документах.

Отже у президента Зеленського є підстави для ініціативи скликання позачергового засідання Ради Безпеки ООН у зв’язку порушенням Росією міжнародного гуманітарного права через розстріл російським ПТКР санітарного автомобілю та через невиконанням Росією наказу Міжнародного трибуналу з морського права про звільнення полонених українських моряків.

Стаття 106 Конституції України визначає, що президент «представляє державу в міжнародних відносинах, здійснює керівництво зовнішньополітичною діяльністю держави, веде переговори та укладає міжнародні договори України».

ПреЗЕдент має не жувати у фейсбуці зелені соплі, а щодня захищати інтереси України, — вважає Вадим Гладчук.

Редактор часопису sprotiv.org, кандидат у народні депутати по 223 округу Вадим Гладчук закликає президента Зеленського…

Posted by Марцинюк Анастасія on Monday, July 1, 2019

 

240 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям