Kada ode dalje, kada nae drugu, ne seaj se mene, zaboravi na tugu, skrivanje emocija ljubavi., Florentino Ariza, Ljubav u doba kolere, Gabrijel Garsija Markes, Nikada nee zaboraviti lice osobe koja je bila tvoja poslednja nada., Ketnes Everdin, Igre gladi, Suzan Kolins, Ljubav. Sa vrlo malo ljudi sam pricala o ovome i veoma me zanima i tudje misljenje. Ti nema prava na mene, ti si ih imao stotine, Otac uvijek od male keri pravi enu. Moj mi otac nije pokazivao kako ivjeti; on je ivio i putao me da ga u tome gledam. Ljubavne poruke za devojku, deka (Najlepi ljubavni SMS stihovi) Ok je da porodica da citulju, oni na kraju krajeva i treba da obaveste ljude, ali kada vidim citulje od komsija prijatelja i drugih rodjaka kako pisu "Poslednji pozdrav", nikad mi nije bilo jasno kome to pisu i zasto Citulja je pogresno protumacena. Smrt je novi poetak, i odlazak na bolje mesto, seti se onog koga voli i spomeni ga esto,Nije kraj bolu i uvek e da te mori tuga, kada je teko seti se da ima druga! The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". Citati za roendan - 30 lepih elja za najmilije - Objektiv It does not store any personal data. Ne sme da se preda, oaju i bolu, da se misli tvoje prestanu da smee,Ja te volim kao nekad, zaboraviti neu nikad,tvoje ruke i tvoje usne koje umeju najlepe da utee. Bogovi su se alili da im je pobjegao najljepi aneo. Ljubav i briga majke su jedinstveni za sve ostalo. Ponosni to smo te imali. (Ivan 19, 25-27). Poivaj u miru, a ivjee u naim srcima zauvijek! Nebo je bilo tuno, i dugo je predugo plakalo za nama, Koorog 23.8.1946 - 24.4.2023. preminula je 24. aprila.2023. Zbog tebe su neki dani zbilja bili veseli neki su mi bili tuni, a neki su mi prisjeli. Otac koji svog sina ne ui ispunjavanju dunosti jednako je kriv kada ih sin zanemaruje. Svako ima neki svoj nain da iskae boli i tugu, i zato su veoma esti oprotajni stihovi, koji na neki nain upueni osobi kojoj se oprata ili pak od koje se opratamo, pomau da se nekako i lake shvati i prihvati neka realna situacija i da se na neki nain kako je u ivotu i najispravnije i krene dalje i da se ivot nastavi.var cid='8713504869';var pid='ca-pub-7279084197081629';var slotId='div-gpt-ad-cestitkecitati_com-medrectangle-3-0';var ffid=2;var alS=2021%1000;var container=document.getElementById(slotId);container.style.width='100%';var ins=document.createElement('ins');ins.id=slotId+'-asloaded';ins.className='adsbygoogle ezasloaded';ins.dataset.adClient=pid;ins.dataset.adChannel=cid;if(ffid==2){ins.dataset.fullWidthResponsive='true';} A ti, ti si ostala sama, i niko saznati nee, ta je bilo meu nama!. . Zapamtite: prije ili kasnije, va e sin slijediti va primjer, a ne va savjet. Nisam ti mogao rei sve onoi to sam pomislio i hteo,Nikoga kao tebe nisam u ivotu sreo, odlazim i sa tobom ostavljam najvei srca deo,uvaj ga da mi se vrati, kada te opet budem ljubiti poeleo, kada te budem u mislima voleo. Mnogo smo toga proli, a gle do ega smo doli da smo tuni oboje, sve umire. Citati o ocu ponekad su najbolji nain da podijelite svoje osjeaje. Probudie me da mi kau, da su one uzele crna a ti bijela, aneoska krila. Ponekad, kad najmanje oekujem, neto me podsjeti na njega. Rei povreuju, ulepavaju dan, menjaju perspektivu, pogled na svet i motiviu svakog dana. U knjizi se moe vratiti na prethodne strane, ali ne i u ivotu, on ne moe da stane, Ne smatram da je nepostovanje zena ako je titula u gramatickom muskom rodu, mada neki ljudi smatraju da ni neke imenice gramatickog zenskog roda nisu dovoljno dobre, pa im oblik menjaju da zvuci vise zenski - npr. Pravne, socijalne/drutvene i humanitarne teme. Bila je rijetka privilegija i ast imati ovjeka poput tebe za brata, evera i strica. Za nas, velika je srea to smo bili savremenici, na istom podneblju, i to smo na naem jezikom. NAVRAVA SE 11 TUNIH GODINA KAKO NIJE S NAMA NAA DRAGA MAJKA I BAKA, Kerke TATJANA JEVTI i SANJA ASPROVSKI s PORODICAMA, Od tvoje Tuga sada moja srce slama, svi patimo jer nisi sa nama, ali ivot mora da se ivi, setiemo se tebe uvek, dok smo i mi ivi! Ja ti sve opratam jer znam da me nisi zasluio, idi sada od mene jer nita mi nisi pruio! Watch your actions, for they'll become habits. Lake je ocu imati djecu, nego to je djeci imati pravog oca. Poslednji pozdrav naoj dragoj prijateljici. (Postanak 17, 15-16), Potuj oca svoga i majku svoju da ima dug ivot na zemlji koju ti da Jahve, Bog tvoj. Moj brat je udnjikava osoba, ali je uvijek tu za mene, uvijek e me sasluati i pokuati mi pomoi, zato hvala ti. Evo ti sina! Zatim ree ueniku: Evo ti majke! ever JANKO, zaova RAJKA i everii VLADIMIR sa porodicom, Poslednji pozdrav naoj dragoj majki, baki, svekrvi. imali mogunost da uivamo u Tvojim arolijama i bravurama i uz Tvoje stihove i misli zajedno rastemo, sazrevamo, volimo i sanjamo. Za ispravno funkcionisanje sajta, molimo Vas aktivirajte Javascript. Ne vidi vie njihovo lice kad sklopi oi, ili u gomili kad eta ulicom. Tome se obvezujem svaki dan. Oevi, nemojte dovoditi svoju djecu do bjesnila. Ova veb aplikacija koristi kolaie kako bi vam obezbedili najbolju moguu uslugu. GODINE U 13 SATI U SPOMEN-HRAMU SVETOG SAVE NA VRAARU ODRAE SE. Dananji dan je jo jedno podseanje na Tvoju posebnost i trag koji si ostavio u naim srcima. Pomen u dati 1. maja 2023. u 12 sati na Rubakovi groblju u Srezojevcima. Istina je da nam svima nedostaje neko, i da elimo da i mi njemu nedostajemo. Hvala za sve to si uradila za nau porodicu. #8. tifer Odvratna je ena kojoj je dosadno, iako ima dece. Korisnici/kupci usluga mogu da izvre . elim ti sreu i sjaj u oima, i mene tuga sada obuzima,Moram da idem i mnogo je teko, najvea ljubavi i najvea greko,Nikada nije trebalo da te volim, umreu radije nego da te prebolim. Tuna je stvar nemati prijatelje, ali je jo tunija stvar nemati neprijatelje. Barem se nasmei kada me vidi, ostani ubre do kraja!. Na tvome krilu su spavale, a ja sam samo imala tebe!, Smrti, smrti, crna smrti, ti si dola po nju je li? Citati o ocu: Najljepe izreke o oevima koje im moete poslati VIDI OVO: POTUJ OCA I MAJKU: Koje blagoslove u na ivot donosi potivanje roditelja? U SUBOTU, 20. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. Sluaj svoga oca, svoga roditelja, i ne prezri majku kad ostari. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads. One su ono to smo imali i to je bilo vredno, ono po emu se seam tebe i sa prolea i kada su zime, Voljeni nikad ne umiru, sve dok ive oni koji ih vole. Ne elim da budem tuna i da patim, ne ne zameri, to nikada nisam elela, Samo u po nekada da se nasmeim, kada se setim koliko sam te volela, Koliko sam srena jer sam tebe srela, koliko puta sam te zbog ljubavi klela, The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". Podijelite te uspomene sa svojom obitelji, kako bi ona nastavila ivjeti u vaim srcima. Te su noi padale hladne kie, znala sam da te neu videti nikada vie, Da li bismo bili sretni do kraja ivota? u 77. godina. 1944 - 26. Oprosti mi to te volim, Bog me kaznio,Dao mi je da te vidim, pa te uzeo,A u mome srcu samo, teku otrovi,U njima me nema vie, u njima si ti!. Idi, idi, sreo moja, idi kad te molim, bei dalje od mog srca, sve vie te volim!, Idi, iroko ti polje, idi bie mnogo bolje!, uvam njena pisma, uvam slike stare, iluziju, da takva nemilosrdna ravnodunost nee biti izgovor za Nikada nije kasno da svojim majkama kaete koliko ih volite, i to ne mora biti samo za, Citati o ocu: Najljepe izreke o oevima koje im moete poslati. Ona je snana, smijena i predivna i iako moete jednostavno napisati volim te, sigurno e cijeniti i malo dublju poruku. Porodica DREKALOVI 28. Ne zaboravi da uvek nada poslednja nestaje, iako jo uvek tvoja bol ne prestaje,Seti se neke lepe uspomene, kada ti je teko ima uvek mene,Da me pozove i da mi se izjada, ne treba od tuge u oaj da pada. Volimo Te vie od svega, jer Ti si neto najbolje. Kako biste podeavali kolaie, kliknite na dugme "Podeavanja kolaia". Valjda je to tako, i na zemlji i na nebu su aneli, samo ih mi slijepi ne vidimo. Mislim da treba zadrzati dostojanstvo, ljudi nece misliti da vam je vise zao ako prospete zuc u novinama ili hoce, ipak je ovo Srbija? I uvek sveano obeam, a znam da laem u sebi, Pravednik hodi u bezazlenosti svojoj: blago sinovima njegovim poslije njega! Ta titula nije tu da Petra Petrovica (zemljoradnika) ucini manje vaznim vec je tu da pokaze sta je ta druga osoba postigla u zivotu. samom Bogu ne moemo dati svetije ime. Anne Geddes, Moj mi je otac dao najvei dar koji netko moe dati drugoj osobi, vjerovao je u mene. Zanimljivo je posmatrati odnos izmeu brae. Koliko god je bila stara, jo joj je uvijek ponekad nedostajao njezin tata. Da me zagrli kao dijete, pa nek glavom platim, I nisam ti stigla rei sve to sam htela, srce moje sada pati, ostaje bez najdraeg dela, Vaaj srea tako jaka, presei je ja ne mogu, Majke, vie nego oevi, su te koje oblikuju ivote svoje djece od prvoga dana. John MacArthur, Dojam koji majka koja moli i vjeruje ostavlja na svoje dijete traje cijeli ivot. Takoe, razmiljam o uspomenama i shvatim kakvu sam divnu mladost imao. Nazvao ju je Eva, to znai Majka svih. 16. Kako bi bilo da smo i dalje zajedno? Zauvek e biti u naim srcima - objavljen je u "Politici" pozdrav "BK" kolektiva. Umrla je lekarka, e pa nije dovoljno staviti sliku, ime i prezime, vec i titulu, jer ako nema titulu onda je u istom kosu kao i pomenuti Petar Petrovic (po svoj prilici zemljoradnik). Brat preminulog Sretena Karia u suzama: Jako je teko. - Kau da nam due ostaju u seanju momenti koje podelimo sa dragim osobama. Tuni stihovi kao nain utehe i podrke kada se izgubi zauvek voljena/bliska osoba. Mnogo je vremena prolo od tvog odlaska, a jo uvek te se rado setimo i. pamtiemo te dok smo ivi mi, koji smo s tobom delili dobro i zlo na ovome svetu. NAA DRAGA Mirica Sretenovi ro. Ostani, da me uva kada zaspu aneli!. 2. Ovo su najljepe izreke o ocu, kao i neki biblijski citati o oevima: Dobar otac je najneopjevanija, najmanje hvaljena i gotovo neprimjetna, a ujedno i najvrjednija imovina naeg drutva. Jer te jo uvek neizmerno volim, ali sada idi, ne elim da te molim, Slava ti - pie u itulji. ini se da bi se neto to znai siromatvo, nered i nasilje svaki dan trebalo izbjegavati, ali je elja za raanjem djece prirodan nagon. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. Ne treba ju pribaviti i ne treba ju zasluiti. Erich Fromm, Majinstvo je najvea i najtea stvar. Ricki Lake, Ponekad je snaga majinstva vea nego prirodni zakoni. Barbara Kingsolver, Majinstvo mijenja sve. Adriana Trigiani, Ljudi su onakvi kakvima su ih njihove majke uinile. Ralph Waldo Emerson, Jer kada je dijete roeno i majka je ponovno roena. Gilbert Parker, Najvanija stvar koju otac moe uiniti za svoju djecu jest voljeti njihovu majku. Theodore Hesburgh, ivot je zapoeo s buenjem i ljubavi prema majinom licu. George Eliot, Moja je majka bila najbolja ena koju sam ikada poznavao. za sve to si za ivota uradio i kao naslee ostavio. Denis Waitley, Onaj koji je nauen na malo, duguje vie oevoj mudrosti nego onaj kojem je ostavljeno mnogo zbog oeve brige. Odaberite karijeru koju volite i nikada neete morati ii na posao. 04. Oinstvo je pretvaranje da je va najdrai poklon kao obian sapun. Od preminulog Sretena umrlicom se oprostio i njegov koletikv "BK grupe". This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. Djetinjstvo provedeno sa tobom, uvaemo u najljepim sjeanjima, a tvoje mudre savjete, nikada neemo zaboraviti! No potrebno je neto posebno da se bude tata. Kent Nerburn, On (Harry S. Truman) je samo tvoj tata i voli ga. Tek kada odraste, udalji se od njega ili ga ostavi zbog karijere i svog dome tek tada moe izmjeriti njegovu veliinu i u potpunosti ju cijeniti. itulje i dokumentacija - JKP Pogrebne usluge - Beograd ( Jovan Dui) Ti si samo otiao u drugi dom, da se tvoja dua i misli oporave, Zateen iznenadnim odlaskom dragog prijatelja i druga. Ne preseci vezu nau, Boga radi, a Smrt veli: Ovi citati za roendan govore o starenju, o srei, o svrsi ivota, ljubavi, praenju svog srca i svojih snova. Tu bila je, tek blijeda sjen od fantazama, Svi oni dani kad si ga molila da se vidite, da ga poljubi, nema ih. MAJA 2023. Sinovi njezini podiu se i sretnom je nazivaju, i mu njezin hvali je: Mnoge su ene bile vrsne, ali ti ih sve nadmauje. Dodirne poruke smrti za majku i citati sjeanja Ponekad se tuku, ponekad su najbolji prijatelji, ponekad najgori neprijatelji. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. Probudie me da mi kau, da su one uzele crna a ti bijela, aneoska krila. Elektronske umrlice, itulje, pomeni, poslednji pozdravi. Toliko je osoba na svijetu koje bi uinile sve za tvoj osmijeh. Voljeni na, nedostajae nam tvoja topla rije, ljubav i panja koju si nam pruao. Seanja na nae zajednike trenutke jo uvek su iva. Ipak je danas samo za mene, na jedan trenutak prestalo sve, Nema ivota ako nema smrti, i sve se samo u krug vrti,Sve nas eka neko drugo mesto, i o tome razmiljaj kada te tuga stigne,Nee niko da ti zanmeri to pati, ali veruj u prijatelja da te opet iz blata podigne. Dan nakon to je posle duge i teke bolesti preminuo biznismen Sreten Kari, u "Veernjim novostima" i "Politici" objavljene su itulje porodice i prijatelja, kako bi mu i na ovaj nain odali poast. Nedostaje mi ti, i one noi, nedostaje mi ti tvoj smeh tvoj glas i oi! Stvarno mi nedostaje i navika moja postaje, iako si davno otila od mene, sve ti pratam i imam na nae lepe dane one uspomene. Enid Bagnold, Kako biste bili uspjean otac jedno je najvee pravilo: kada imate dijete, nemojte ga pogledati prve dvije godine. . Kad si ve krenuo, ti idi na Nebo, meu odabrane od Hrista, i pozdravi i moju majku Slavku, oca mi Novaka i deda Janiija, svoga oca, Bogomoljca i Bogougodnika, neka nas njegov blagoslov i dalje uva, i pazite na nas, da se jednog dana to dostojanstveniji sretnemo s vama.