RSS

Патріот Мосійчук та порошенківець Цуканов: кадри, які показують подвійні стандарти правосуддя кума Шокіна. 3 відео

сентября 18, 2015

Poroshenko-zradnik6

Гучне політичне шоу з нібито “викриттям” народного депутата Радикальної партії Ігоря Мосійчука, якого слідом заарештували прямо у приміщенні парламенту, показало подвійність стандартів влади і вибірковість правосуддя, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Показане відео від Шокіна було змонтоване і суттєво відредаговане. При ретельному перегляді неважко помітити де говорить заарештований депутат, а де прослідковується монтаж. Ролик створено у стилі екшену. Тому глядач, спостерігаючи за неякісними картинками навіть не звертає на це увагу на неякісний монтаж. Варто визнати, голослівно представлене “звинувачення” Ігоря Мосійчука не може слугувати доказом саме через монтажування та редагування. Варто ретельно переглянути несинхронність картинки і звукоряду на представленому відео.

Не можна довіряти заангажованій людині, яка має особисті інтереси у переслідуванні Мосійчука. Такі погрози, нагадаємо, вже були кілька місяців тому під час перипетій під Генпрокуратурою. Ігор Мосійчук з командою Радикальної партії вимагав відставки Віктора Шокіна та Ігоря Гузиря, звинувачених у хабарництві та покриванні кримінальних суддів.

Разом з тим варто згадати про гучну справу депутата БПП Цуканова, якого зловили на хабарі, але під тиском влади випустили, а саму справу заговорили воєнними новинами.
Представлене нижче відео не монтоване і не редаговане, на відміну від показаного Шокіним.

За спійманого на гарячому бердянського хабарника почав клопотати народний депутат від Блоку Петра Порошенка, член комітету із запобігання і протидії корупції у Верховній Раді, Ігор Артюшенко. І взяв його на поруки. Адже Віктор Цуканов є очільником бердянського відділення БПП. Іншим поручителем за Цуканова став народний депутат України Сергій Валентіра, який відомий у Бердянську як права рука нардепа Олександра Пономарьова (обидва входять до депутатської групи “Воля народу”).

За обвинуваченого хабарника народний депутат Артюшенко вніс заставу у розмірі 740 000 гривень, після чого Цуканова випустили на свободу. Незабаром після цього суд ухвалив рішення повернути нардепу від БПП заставу, і Віктор Цуканов залишився на волі під чесне слово владної партії. Суд досі не виніс хабарнику вирок, незважаючи на те, що з моменту його затримання минуло півтора року.

Нагадаємо, Віктора Цуканова, главу Бердянського відділення Блоку Петра Порошенка, заарештували 18 квітня 2014. Цуканов зажадав від місцевого підприємця 10 тисяч гривень винагороди за свою допомогу у виділенні земельних ділянок на березі Азовського моря. Співробітники обласного управління по боротьбі з економічними злочинами затримали його на гарячому у момент отримання хабара, підтвердженням чого є оперативна відеозйомка. Судове засідання переносилося кілька разів, але Цуканову так і не винесли вирок. Останнє засідання суду відбулося 20 серпня 2015 року.

Блок Петра Порошенка докладає всіх зусиль для того, щоб зам’яти цю історію, незважаючи на те, що факт хабара задокументовано дуже ретельно. Керівник секретаріату БПП Максим Саврасов заявив: “Ситуація, яка склалася навколо звинувачення депутата Бердянської міськради, члена “Партії Петра Порошенка”- “Солідарність” Віктора Цуканова у отриманні хабара, має вирішуватися виключно у правовому полі. Компетентні органи повинні провести неупереджене всебічне розслідування і з’ясувати – чи дійсно мав місце факт корупційного злочину”.

Донедавна Віктор Цуканов працював офіційним помічником народного депутата України VII і VIII скликань Олександра Пономарьова. За інсайдерською інформацією, на виборах до місцевих органів влади, які відбудуться 25 жовтня, Блок Петра Порошенко має намір висунути Віктора Цуканова на пост міського голови Бердянська. Фінансувати передвиборну кампанію Цуканова намір Олександр Пономарьов, який придбав політичну франшизу у Блоку Петра Порошенка.

Хабарник від влади став “героєм” відомого мему. Однак, кругова порука не зважає на це, і вперто просовує фаворитів оточення президента на ключові посади на усіх щаблях влади. З думкою народу ніхто не рахується.

1 204 переглядів

БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям