RSS

Військовий прокурор Анатолій Матіос заступився за корупціонера та кума Порошенка. Подробиці

июля 30, 2016

Shokin-Viktor2-500x309

 

Заступник генерального прокурора України – головний військовий прокурор Анатолій Матіос назвав «смаженою сенсацією» розслідування журналістів про цивільну дружину колишнього генерального прокурора Віктора Шокіна, на яку нібито зареєстровано цілу низку майна.

Про це Матіос заявив у своєму виступі на телебаченні, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Раніше ведуча програми «Схеми» Наталія Седлецька заявила, що, як з’ясували журналісти, Шокін перебуває у цивільному шлюбі із заступником головного лікаря київської лікарні «Феофанія» Оксаною Гриневич, а також має трирічну дитину. Автор програми зазначає, що це дало можливість Шокіну не вказувати в декларації цілу низку майна. Стало відомо, що Гриневич придбала будинок в елітному районі Праги. Також вона володіє декількома земельними ділянками та будинком майже на 300 кв. м у селі Пилява Київської області.

«Є межа плінтуса, за яку не може заходити навіть журналіст-розслідувач. Смажена сенсація. Можна як завгодно ставитися до Віктора Миколайовича. Я до нього ставлюся як до високого профі, який має право вести своє життя, яке не повинно бути виставлене напоказ, як у останнього популіста, на огляд всьому світу під час війни. Мені неприємно, що тендітними жіночими вустами говориться така нелюдська, неприємна і навряд чи правдива історія», — сказав Матіос на телеканалі «112 Україна».

Віктор Шокін є кумом Петра Порошенка.

927 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям