RSS

#Луценко збрехав щодо повернення «Межигір’я» у державну власність, – #Шабунін

августа 10, 2017

Lucenko-rigi1-500x443

 

У власність держави було повернуто лише будинок, який знаходиться на території «Межигір’я» без усього іншого майна Януковича, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Заява генерального прокурора Юрія Луценка про повернення у державну власність урядової резиденції «Межигір’я» не відповідає дійсності, оскільки державі було повернуто лише будинок без усього іншого майна президента-втікача Віктора Януковича.

Про це написав голова «Центру протидії корупції» Віталій Шабунін на Facebook.

Відповідно до рішення Київського апеляційного господарського суду, у державну власність була повернута резиденція «Межигір’я» станом на 2007 рік. Шабунін зазначив, що завдяки ньому держава отримала назад будинок на 239 квадратів по вулиці Межигірській, сарай, три погреби, вбиральню, гараж і огорожу.

«Ось це Луценко і повернув у державну власність. Сам „музей корупції“ і все майно Януковича, розташоване на 136 га , було арештоване і згодом – націоналізоване. Уже три роки поспіль Межигір’ям опікуються волонтери, які зробили там національний парк», – пояснив глава «Центру протидії корупції».

932 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям