RSS

Кличко літає на приватному літаку за 13 300 євро з главою «Укрбуду» Микитасем та екс-депутатом ВР від партії регіонів Столаром

сентября 15, 2017

Klichko-prodavat1-500x428

 

Мер Києва Віталій Кличко ввечері 17 серпня 2017 року прилетів з Неаполя до Києва на приватному літаку разом з відомими столичними забудовниками.

Про це розповіли журналісти програми «Схеми», передає «Радіо Свобода».

Журналісти зафіксували, як після посадки літака Cessna Citation XLS з віп-терміналу аеропорту «Бориспіль» вийшли Віталій Кличко і нардеп і керівник державної корпорації «Укрбуд» Максим Микитась з дружиною.

Також на борту літака була Марія Казанцева, яка фігурує в ЗМІ як член наглядової ради будівельної компанії City Capital Group.Крім того, в списку пасажирів виявився екс-депутат ВР від Партії регіонів, колишній керівник патронатної служби Київської міськадміністрації і бізнес-партнер забудовника Вагіфа Алієва в деяких проектах Вадим Столар.У коментарі «Схемам» Кличко повідомив, що за оренду чартеру платив Микитась. За словами Кличка, він випадково зустрів Микитася на вулиці в Неаполі і погодився придбати квиток на чартер, тому що мав переліт зі «стиковкою», а Микитась летів прямим рейсом.

«Пана Микитася зустрів у Неаполі на вулиці, він сказав, що летить до Києва, ті, кого він запросив, хто там з ним летів, я не маю до цього ніякого стосунку, тому що мені запропонували – я погодився», — зазначив мер.

При цьому Микитась заявив, що не платив за весь чартер, а тільки придбав квиток.

Як він опинився в одному літаку з Кличком і Столаром, Микитась повідомити відмовився, пояснивши, що це «особисте питання».

У рахунку за переліт, який Кличко відправив журналістам, зазначено, що він повинен сплатити 1500 євро без ПДВ на рахунок компанії «Tango limeted», зареєстрованої на Сейшельських островах.

Журналісти звернулися до компанії AirPink, що надає в оренду літак, яким скористалися Кличко і Микитась, з питанням, чи існує можливість придбання окремого квитка на чартер. Компанія сказала, що немає такої можливості.

Також в AirPink повідомили, що переліт літака Неаполь — Київ коштує 13 300 євро.

184 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям