RSS

#Зрада! Коли рашист Володимир Олійник прибув в Україну, то його навіть не затримали. Відео

октября 26, 2017

Oliinik-Volodimir3

 

Екс-регіонал Володимир Олійник, який підтримує агресію Росії, зміг вільно приїхати в Україну. Відтак, і дотепер багато фігурантів по справах Майдану спокійно пересуваються через російсько-український кордон, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Нагадаємо, нещодавно у російських ЗМІ з’явилася інформація, що екс-депутат українського парламенту Володимир Олійник заявив, що фінансує на прохання черкаських бізнесменів одну палатку під Верховною Радою.

«Щодо Олійника у мене є питання до міністра МВС Авакова та до Державної прикордонної служби. Чому Олійник, який прибув цього літа на святкування зустрічі випускників до України, вільно перетнув кордон і його не затримали? Щодо цього питання я обов’язково напишу депутатський запит до правоохоронних органів. Адже ця людина точно була в Україні, і це бачили сотні людей», – про це заявив народний депутат України Сергій Мельничук на телеканалі ZIK.

На таку інформацію політолог Володимир Фесенко відреагував із здивуванням і навіть уточнив, чи це точна інформація.

«Це дуже дивно, адже цей політик входить в так званий Комітет порятунку, який проводить відверту антиукраїнську діяльність. Тому це дуже серйозне питання, адже Олійник – це дуже відома фігура, яка підтримує російську агресію», – підкреслив Володимир Фесенко.

Депутат Мельничук додав, що до того ж попереджав правоохоронців, що подібний захід має відбутися, куди планує приїхати утікач Володимир Олійник. Натомість і дотепер багато фігурантів по справах Майдану вільно пересуваються з Росії до України, і навпаки.

676 переглядів

БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям