RSS

$2000, — Ганна Герман наразі виконує функції спічрайтера «Радикальної партії». Відео

ноября 15, 2017

German-plagiat-Yanuk1

 

Журналісти показали, як смартфон виручає українських нардепів на роботі. Виявилось, що вони полюбляють грати в ігри та вести цікаве листування, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Журналісти програми «Гроші» дізнались, чим заклопотані українські народні обранці у стінах ВРУ. За їх словами, нардепи полюбляють розважати себе за допомогою смартфону. Для прикладу, головний радикал країни Олег Ляшко забавляється іграми. Тим часом депутат Василь Амельченко веде листування з редактором газети «Чернігівські відомості» Іриною Мокроусовою.

За даними журналістів, останній він встиг запропонувати вигідне «комерційне співробітництво». Крім того виявилось, що колишній представник «Партії регіонів» Ганна Герман наразі виконує функції спічрайтера «Радикальної партії». Ще один представник радикалів, Андрій Лозовий, як припустили журналісти, оцінює роботу Герман. Про це стало відомо також з його листування.

«Він вносить правки в матеріал Герман і оцінює його в 2 т +. Ймовірно, йдеться про оплату в 2 тисячі доларів», – зазначають кореспонденти.

До речі, у жовтні українські депутати встановили новий рекорд з прогулювання. У цей місяць на роботи ходили 318 з 422 депутатів.

859 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям