RSS

Лещенко звинуватив Луценка у можливій співпраці з Опозиційним блоком

ноября 29, 2017

Lucenko-rigi1-500x443

 

Луценко відмовивсь виконувати обіцянку про ініціювання зняття недоторканності з екс-регіонала Скорика, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Нардеп від БПП Сергій Лещенко заявив на своїй сторінці в Facebook про відмову ГПУ ініціювати зняття недоторканності з нардепа від «Опозиційного блоку» Миколи Скорика.

«14 місяців тому генпрокурор Луценко анонсував „внесення наступного тижня подання на громадянина Скорика“. І ось сьогодні з відповіді заступника Луценка Столярчука з’ясувалось, що нам всім здалось: „Через відсутність доказів питання про зняття недоторканності з Скорика не ініціювалось“. Це все, що потрібно знати про генерального прокурора», – йдеться в заяві.

Раніше Сергій Лещенко розкритикував на своїй сторінці в Facebook недотримання Юрієм Луценком своїх службових обов’язків стосовно прийому громадян.

«24 листопада замість прийому громадян Юрій Луценко пішов у відпустку. Якщо такий „бєзпрєдєл“ дозволяє собі головний законник країни, то що говорити про інших – підлеглих йому кадрів?», – заявив член президентської фракції.

391 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям