RSS

Олігарха Павла Фукса не впустили у США

декабря 21, 2017

Fuks-Kernes1

 

Російсько-українського бізнесмена Павла Фукса при проходженні кордону затримали для бесіди співробітники міграційної служби для з’ясування обставин.

Про це розповіли джерела Української правди, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Зазначається, що у підсумку після декількох годин, проведених в аеропорту, Фукс змушений був полетіти назад.

Бізнесмен в коментарі УП пояснив, що його не депортували, а не впустили через нібито неправильно заповнену анкету при отриманні візи.

Рішенням цієї проблеми зараз зайняті його юристи.

Павло Фукс – бізнесмен, який народився у Харкові, потім перебрався до Москви, де прожив тривалий час і заробив капітал. За його словами, він відмовився від російського громадянства, а у 2015 році отримав новий український паспорт.

Водночас, на сайті московської будівельної корпорації MOS CITY GROUP він і досі зазначений як голова ради директорів. А згідно з відкритими даними російського єдиного державного реєстру юросіб, є одним із засновників компанії. Найвідоміший проект цієї корпорації – хмарочоси «Москва-сіті».

Вперше у рейтинг найбагатших українців за версією журналу «Фокус» Павло Фукс увійшов у 2017 році за підсумками 2016-го – і одразу посів 24 позицію. Його статки оцінили у 270 мільйонів доларів.

В Україні Фукс відомий скупкою токсичних активів у оточення Віктора Януковича.

Раніше програма «Схеми» повідомляла, що Фукс літає одним приватним літаком з головною політичною опорою Ігоря Коломойського – народним депутатом України, співголовою парламентської групи «Відродження» Віталієм Хомутинніком.

159 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям