RSS

У #США жартують з #Луценко: «доступність Сейшел – хороший передвиборний слоган»

февраля 2, 2018

Lucenko-rigi1-500x443

У США вважають, що слова генпрокурора Юрія Луценка про доступність відпочинку на Сейшелах для українців можна використати як передвиборний слоган, повідомляє 40ka.info.

Так колишній заступник помічника глави Пентагону з питань України та Євразії Майкл Карпентер зіронізував у Twitter.

«Генеральний прокурор України Юрій Луценко каже, що відпустка на курорті „Four Seasons“ на Сейшельських островах – це те, що може собі дозволити „типовий українець середнього класу“. Це буде хорошим слоганом для кампанії», – написав він.

2 січня 2018 року генпрокурор Юрій Луценко і нардеп Ірина Луценко зафіксували в деклараціях, що отримали від старшого сина Олександра в подарунок по 170 тисяч гривень (близько 10 тисяч євро).

Юрій Луценко пояснив, що син подарував батькам поїздку – і вся родина відпочила 7 днів за кордоном з нагоди вересневого весілля сина і 30-річчя спільного життя Юрія й Ірини Луценків.

Також генпрокурор заявив, що владна сім’я відпочивала на Сейшельських островах «без надмірностей» – і має законні кошти на це. «Відпочивати без проведення мітингів і дискусій я можу лише за кордоном», – пояснив голова ГПУ.

Журналісти програми «Схеми» підрахували, що такий відпочинок наприкінці 2017 року міг коштувати мінімум 52 тисячі євро, адже сім’я орендувала на Сейшелах 3 вілли.

На це генпрокурор показав свої доходи і повідомив, що «син оплатив переліт» – саме це зазначено в деклараціях, а проживання, яке склало близько 20 тисяч доларів на трьох, Ірина та Юрій оплатили самі.

«Останнім часом я отримую зарплату від 130 до 220 тисяч гривень щомісяця. Іра – понад 110 тисяч доходу», – повідомив голова ГПУ.

328 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям