RSS

#Матіос розповів, як намацав у #Савченко дещо нежіноче

мая 14, 2018

Savchenko-Nadya-nogi1Savchenko-Nadya-nogi2

 

Правоохоронці провели експертне відтворення на полігоні теракту, який планувала здійснити нардеп Надія Савченко та Володимир Рубан у Верховній Раді. Сталося це 10 травня 2018 року. Про таке заявив головний військовий прокурор Анатолій Матіос, повідомляє 40ka.info.

«Ми провели експертне відтворення подій. І я хочу сказати, що міномети, які були привезені підозрюваним Рубаном та підозрюваною Савченко; ті міни, які були попередньо привезені окремо від мінометів, вчора були випробувані на полігоні в тій траєкторії, як це планувалося — тобто, обстріл Верховної Ради з території Труханового острова. Так ось, це діючі міномети. Вони придатні для стрільби і для нанесення уражень», — повдімив Матіос.

Таким чином, додав головний військовий прокурор, дії Савченко, проголошені у Раді генпрокурором Луценком, «дійсно мали і мають місце».

Крім того, Матіос розповів, як біля Ради намацав у сумочці нардепа кілька гранат. Після того Савченко зі зброєю заходила до сесійної зали ВР.

«Я виходжу з Верховної Ради і зустрічаю обличчям до обличчя пані Надію Савченко. Дивлюся, що в неї перехилене плече, вона тримає сумку на плечі. Я кажу: «Надю, ви що, каміння носите у сумці?». І без задньої думки беру знизу сумку, вона така жіноча, велика…І я намацую рукою гранату. Я знаю, що таке граната. Я кажу: «Віддай сумку, Надю». Вона: «Ні». Я кажу: «У тебе там заборонені речі», — пригадав інцидент Матіос.

Він додав, що у відповідь Надія Савченко засунула руку в кишеню пальто, де зберігала пістолет. Тоді військовий прокурор вирішив звернутися по допомогу до нардепа Андрія Левуса.

«Я говорю: «Андрію, ви з нею воювали, ви пройшли війну, робіть щось, тому що ця людина зайшла у приміщення Верховної Ради зі зброєю…Я не міг її зупинити, я не міг забирати сумку. Але це було не дуже приємно бачити її руку в кишені пальто, в якому у неї зберігався пістолет», — відзначив співрозмовник.

За словами Матіоса, нардеп залишила гранати в машині після того, як її вивели з приміщення парламенту, і цих гранат було «як мінімум три».

844 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям