RSS

Через 3 роки війни парламент колаборантів може запровадити візовий режим з Росією

мая 21, 2017

rus-nakaz1-500x333

 

На наступному тижні Верховна Рада може проголосувати за введення візового режиму з Росією.

Про це Національному бюро розслідувань України розповіли джерела у фракції «Блоку Петра Порошенко» і «Народного фронту».

Зокрема, за інформацією, фракції ще на цьому тижні повинні були провести звірку голосів, щоб зрозуміти, наскільки реально провести результативне голосування за введення віз для громадян держави-агресора. І, якщо б голосів вистачало, на наступному тижні питання мало б бути винесене на голосування в сесійний зал.

Однак про результати звірки поки не повідомляється, що не заважає джерелам стверджувати, що ймовірність голосування наступного тижня за візовий режим з Росією залишається високою.

Раніше Петро Порошенко за підсумками переговорів з канцлером Німеччини Ангелою Меркель заявив, що якщо Мінські домовленості не будуть виконувані, то з високою часткою ймовірності санкції Європейського Союзу будуть продовжені. У ході зустрічі глава України і канцлер Німеччини скоординували дії щодо забезпечення і прискорення ратифікації Угоди про асоціацію.

За словами Порошенка, значна частина часу в ході переговорів була присвячена скоординуванню дій з імплементації Мінських домовленостей.

Нагадаємо, ЄС підписав угоду про безвізовий режим із Україною 17 травня цього року.

226 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям