RSS

Гладчук заявляє, що російські генерали планують танковий удар на Волині, щоб відрізати Україну від західного кордону. Відео

мая 11, 2022

Російські генерали планують відрізати Україну від західного кордону, зупинивши постачання техніки та боєприпасів від союзників.

У Білорусі залізницею перекидають російські танки у напрямку Пінська. Це місто біля кордону з Україною, можливо готується на 22 червня 2022 року танковий удар на Волині.

Ешелон, який на відео, був помічений ще 8 травня 2022 року у Хойніках. Він був досить великий, серед іншого на платформах було: 24 одиниці БМП-2, 6 БРМ-1К, 11 танків Т-72Б, 6 САУ «Гвоздика», 2 МТ-ЛБ, медичний МТ-ЛБ, ПЗМ-2, БТС- 4, ЗІЛ-131 з КУНГом і, можливо, БМП-1КШ.
Цей же ешелон 9 травня вже був у Барановичах, писав «Беларускі Гаюн».
Дивлюся на скупчення російської техніки на умовній лінії Брест-Пінськ.
Пригадалося.
Франц Гальдер доповів Гітлеру, що варіант плану Манштейна- Гудеріана, зазначивши, що наступ у цьому напрямку неможливий, так як ліс і гориста місцевість завадять просуванню техніки.

Я думаю ви всі знаєте про План «Гельб», Ардени, де були задіяні сім з десяти танкових дивізій Вермахту та лінію Мажино?

Ви карту Західної України бачили? Там ніякої Cannae tactic робити навіть не треба. Танковий удар у напрямку Брест, Ковель, Луцьк, Червоноград, Львів, Самбір, Ужгород з одночасним утриманням лінії фронту і обороною від контрударів ЗСУ з центральної України.
Тому треба бути готовими або навіть треба нанести превентивний удар по скупченням російської техніки біля держкордону України…
Напад повномаштабний західні розвідки чекали теж з півроку. Повідомляли про різні дати. Час покаже, чи це відволікаючий маневр чи буде наступ росіян у напрямку Пінськ-Ковель-Львів.
Чому зрадник Кива анонсував ядерний удар по Львову?
Тому що він біля кордону країни члена НАТО. Тому, що це велике місто і буде тисячі жертв, щоб залякати «бандерівців». Тому, що через Львівщину йде постачання зброї, боєприпасів, пального від наших союзників.

Бажано Волинську ТРО невідкладно та у першу чергу забезпечити засобами протирадіаційного захисту, у мене передчуття, що зрадник Кива не жартував про ядерний удар по Львову. До того ж американська розвідка вважає, що путін готовий застосувати тактичну ядерну зброю на території України

Так це з точки зору нормальної людини це «брєд» та божевілля, тому що « застосування ядерної зброї призведе до ще більш відчайдушного опору тих, хто вижив, яким вже не буде чого втрачати» © Михайло Жирохов
Але чи не маячня та божевілля демонструвати щотижня відосики на російських телеканалах про ядерні удари?
росія погрожує застосуванням ядерної зброї країнам Європи та США. 3 відео
Не божевілля вести велику війну у центрі Європи?!!
путін йобнутий казав ще Немцов.

путін божевільний психопат — я думаю з цим ви мусите погодитися?

Тому треба бути готовими дати відсіч.

Вадим Гладчук, фейсбук

48 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям