RSS

Байден про ядерний шантаж терориста путіна — найбільший подібний ризик Армагедону з часів Карибської кризи

октября 9, 2022

Погрози президента РФ Володимира путіна застосувати ядерну зброю реальні, створюють  найбільший подібний ризик з часів Карибської кризи та можуть призвести до  Армагеддону, про це заявив президент США Джо Байден, — повідомляє sprotiv.org.

«Він (путін – Ред.) не жартує, коли говорить про потенційне застосування тактичної ядерної зброї або біологічної та хімічної зброї, тому що його збройні сили, можна сказати, значно недопрацьовують. Я не думаю, що існує така річ, як можливість легко застосувати тактичну ядерну зброю і не закінчити Армагеддоном.

Вперше після кубинської ракетної кризи ми маємо пряму загрозу використання ядерної зброї, якщо дійсно все продовжуватиметься тим шляхом, яким вони йшли», — цитує Bloomberg та Reuters президента США Джо Байдена.

За словами Байдена, “ми не стикалися з перспективою Армагеддону з часів Кеннеді (Джона Кеннеді — Ред.) та кубинської ракетної кризи”.

Байден сказав, що він і офіційні особи США шукають дипломатичний вихід. За словами Байдена, у США намагаються з’ясувати, «де він (путін – Ред.) опиняється в такому становищі, що не тільки не втратить обличчя, а й не втратить значну владу в Росії?».

21 вересня 2022 року міжнародний терорист з росії Володимир путін після оголошення часткової мобілізації в РФ знову пригрозив західним країнам застосуванням ядерної зброї.

 

44 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям