RSS

Одіозний Пашинський порівняв посаду свого скандального сина із посадою прибиральниці. 2 фото

марта 11, 2015

Pashinskyi-Anton3

 

Глава парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський заявив, що його сина було призначено керівником одного із департаментів «Спецтехноекспорта» без конкурсу так само, як без конкурсу призначають прибиральниць.

Про це він заявив в ефірі програми «Громадское на русском», повідомляє 40a.tv.

«Що сталося. Мій син Антон Пашинський, випускник нашого внз, який має спеціальність магістр міжнародної економіки а торгівлі, який вільно володіє англійською мовою, який вісім останніх місяців – до цього він був у Нацгвардії – займався волонтерством, доставляв тепловізори … Йому запропонували місце начальника відділу з трьох осіб – контрактів, це відділ договорів. Запропонував менеджмент компанії», – заявив Пашинський.

На запитання журналістки, чому його було призначено без конкурсу, Пашинський сказав: «Ви хочете сказати, що у вас на прибиральницю конкурс є?»

Голова комітету наголосив, що його син має досвід роботи в цій галузі, оскільки три роки очолював великий відділ із мільярдними оборотами.

У лютому 2015 року в «Спецтехноекспорті» з’явився новий топ-менеджер — 24-річний Антон Пашинський, син депутата Сергія Пашинського, який начебто виявився бісексуалом.

Він очолив другий департамент державного госпрозрахункового зовнішньоторговельного підприємства «Спецтехноекспорт» державного концерну «Укроборонпром» з багатомільйонними оборотами.

Pashinskyi-Anton5

1 855 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям