RSS

Редактору sprotiv.org Вадиму Гладчуку облили машину кислотою. 2 фото

мая 9, 2015

kalitka-poshkodz1

 

Подвір’я редактора sprotiv.org Вадима Гладчука атакували хулігани після публічної критики махінацій сільського голови Бобриці Короля. Невідомі виламали калитку, проникли на подвір’я його недобудованого будинку в селі Бобриця Києво-Святошинського р-ну Київської обл. і облили невідомою речовиною машину “Рено Дастер”. Тепер машину доведеться перекрашувати, що коштуватиме десятки тисяч гривень.

“Підозрюю у підбурюванні до вчинення злочину сільського голову Олександра Короля, невдоволеного моєю критикою його діяльності та avto-poshkodz1позовом щодо непрозорої роботи сільради. Безпосереднім виконавцем злочину могла бути моя сусідка Вікторія Жданюк, яка працює медиком та має доступ на роботі до їдких хімічних речовин і нещодавно вчинила шахрайство, заволодівши обманним шляхом моїми коштами та грошима моєї матері у сумі 22 тис гривень. Їй не сподобалося, що я заявив до міліції про її злочинні дії. Думаю, що спільники вступили у змову проти мене з мотивів помсти” — каже Гладчук.

Журналіст звернувся до міліції із заявою про злочин, передбачений ст. 162 ч. 1, ст. 194 ч. 1 Кримінального кодексу України (порушення недоторканності житла, умисне знищення або пошкодження майна).

1 864 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям