RSS

СБУ підтвердила розкрадання арештованого пального Курченка бандою Пашинського та Тищенка

мая 31, 2015

Pashinskyi-Sergyi-soc-seti3-500x429

 

СБУ підтвердила, що службові особи державного підприємства «Укртранснафтопродукт» допустили порушення при реалізації нафтопродуктів, які є речовими доказами у декількох кримінальних справах.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

«Рішеннями судів накладено арешт. Вказане пальне зберігається на Одеському нафтопереробному заводі, Херсонському нафтоперевальному комплексі, Васильківській нафтобазі та реалізовується службовими особами державного підприємства з жовтня 2014 року», – сказано у повідомленні.

Згідно з повідомленням, усі матеріали перевірки скеровано до Генпрокуратури, яка за результатами розгляду 22 травня 2015 року відкрила кримінальне провадження.

Голова СБУ Валентин Наливайченко провів зустріч з депутатами Верховної Ради, які висловлювались з цього приводу в ЗМІ, і запевнив, що справа буде розслідуватися.

Як відомо, раніше “Українська правда” провела розслідування і вияснила, що державна компанія «Укртранснафтопродукт» продала частину арештованого пального олігарха-втікача Сергія Курченка компанії бізнесмена Сергія Тищенка «Укройлпродукт» за значно заниженими цінами. При цьому частина нафтопродуктів взагалі була оголошена «нетоварною рідиною жовтого кольору», вивезена без документів і продана за готівку.

СБУ оцінює збитки від цих оборудок у 250 млн гривень.

При цьому керівник «Укртранснафтопродукту» Володимир Гаврилов, вважається підконтрольним Тищенку.

Тищенко вважається близьким до депутата Верховної Ради від «Народного фронту» Сергія Пашинського, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

1 787 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям