RSS

Віталій Чепинога виявився маріонеткою Сергія Льовочкіна. Розслідування

августа 17, 2015

Chepinoga-Vitaliy1

“Важкі спогади” Віталія Чепиноги на своєму ФБ про події часів Революції Гідності, мимоволі, зняли маску та оголили справжній образ цього політика. Те, що пише цей “Ударівець” адаптований реальністю БПП вказує на справжні цінності та безвихідь президентського блоку у виборі подальшої напрямку діяльності.

Натура Чепиноги завжди рвалася назовні. ” Я особисто не відчуваю ніякої особистої вигоди від свого депутатства. Мені воно, за великим рахунком, на@рен не потрібно, і у мене немає бажання «мити ноги простим трудівникам села» у прямому ефірі у Шустера, тому що це нещиро і гидко…” – писав політик. Несподівано, жорстко – зате чесно. Чесно про “мити ноги” і брехливо про “особисту вигоду”.

Попри відсутності анонсів, несподівану появу Чепиноги у списку партії Кличка пов’язували з Сергієм Льовочкіним, який був головним фінансовим донором “Удару” на виборах 2012-го року. В “Ударі” Чепинога опинився за протекцією свого давнього друга, екс-охоронця Тимошенко, а на той момент нареченого Юлії Льовочкіної Віталія Чудновського. Попри те, що Чудновський і Льовочкіна встигли розлучилися, він та Чепинога залишилися працювати в орбіті екс-голови АП Януковича Сергія Льовочкіна.

“Віденські угоди” Порошенка, Кличка, Фірташа та Льовочкіна, коли 28 годин три олігархи обговорювали умови підтримки Віталієм Кличком майбутнього президента, мали й “додаткові пункти”. По квоті Льовочкіна-Фірташа в Ударі-БПП опинились декілька депутатів, як то кажуть – “під прикриттям”. Ці депутати не афішують свої тісні зв’язки з олігархом Льовочкіним, але виконують функцію “міни сповільненої дії” екс-регіоналів у блоці Порошенка, на випадок виходу ситуації з під контролю. Однією з таких “мін” став і Чепинога.

Все таємне колись стає явним. Так і Чепинога вчора зняв маску та відверто написав про події Революції Гідності в оновленому ракурсі:

” Повернувся додому, відкрив УП, новина червоними літерами: “Льовочкін подав у відставку”… От тоді я поняв, що Януку точно піз@єц! І сказав в голос: царствіє небесне тобі, придурок… “.

Крик душі, накшталт : “Льовочкін – так, Янукович – мудак!”. Таким чином, Чепинога відкрито висловив свою приязнь до Льовочкіна, та спробував розвести “берега” Януковича та одного з його найближчих соратників.

Маску знято, і все стало на свої місця: Ударовець-БПП-шнік Віталій Чепинога “миє ноги екс-регіоналам”, робить це досить відкрито та самодостатньо. “Театральна вистава” Порошенка “рухається” під свист та овації, а поплічники Януковича традиційно аплодують стоячи.

Роман Засуха, Національне бюро розслідувань України

725 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям