RSS

33 керівника нацполіції Києва причетно до розгону Євромайдану, — люстраційний комітет

марта 10, 2016

policia-menti1-500x333

 

У керівництві управління Національної поліції Києва залишилася половина з тих посадовців, які розганяли Євромайдан.

Про це заявила голова Громадського люстраційного комітету Олександра Дрік під час засідання Комітету Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції, повідомляє sprotiv.org.

Вона зазначила, що «із 78 керівників київської міліції уникли люстрації 33». За її словами, «зараз більшість із них успішно пройшли переатестацію в нову поліцію, і це означає, що в Національній поліції половина людей у керівництві ті самі люди, які розганяли Євромайдан».

Дрік також наголосила, що на сьогодні є «недолюстрований Неволя — керівник Українського бюро Інтерполу, котрий більше року незаконно залишається на посаді».

Вона підкреслила, що цей факт свідчить про «прямий зв’язок з тим, що недавно із сайту Інтерполу зникли всі високопосадовці часів Януковича — думаю, що не треба пояснювати, для чого його залишали весь цей рік на посаді».

За словами Дрік, в Україні залишається «кругова порука, яка зберігається вищим керівництвом через саботаж люстрації», і це видно з того, що недолюстровані посадовці звільняються від люстрації недолюстрованими суддями.

940 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям