RSS

#Парубій вчинив службовий злочин, — нардеп Чижмарь. Подробиці

июля 8, 2016

Parubyi-zlochin1-500x303

 

Екс-очільник Тернопільської ОДА, а нині нардеп-радикал Юрій Чижмарь звинуватив голову Верховної Ради Андрія Парубія у вчиненні службового злочину. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Парубій вчинив службовий злочин (підлог) , — написав вні на своїй сторінці у соцмережах. — Банківський комітет (голова Рибалка, РПЛ), згідно закону, на відкритому конкурсі за участі експертів і при журналістах вибрали чотирьох претендентів до складу Спостережної ради НБУ і подав відповідний проект постанови ВР для голосування. Натомість Парубій підписав проект з іншими прізвищами, погодженими Банковою і вніс на голосування».

Юрій Чижмарь нагадав, що за законом 4 членів Спостережної ради НБУ призначає президент, 4 — Верховна Рада і голова НБУ (Гонтарева) входить за посадою.

«Чи це не узурпація влади, чи це не бажання покласти під контроль фінансову систему країни особами, які довели гривню до 300-відсоткової інфляції, — спитав риторично й сумно констатував: — Не той вже Парубій, що був на Майдані…»

845 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям