RSS

#Пашинський з спільником Тищенко пограбували державу на 101 млн грн, – нардеп Віктор Чумак

сентября 21, 2016

Pashinskyi-Sergyi-fuck1

 

Кошти за «пальне Курченка» зникли з банку і не з’явились на поліцейських рахунках, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Народний депутат Віктор Чумак заявляє про зникнення коштів у сумі 101 млн гривень, які держава мала отримати за нафтопродукти олігарха-втікача Сергія Курченка, продані структурі Сергія Тищенка, бізнес-партнера народного депутата від «Народного фронту» Сергія Пашинського.

Про це Чумак пише на своїй сторінці у Facebook.

«Ви ж пам’ятаєте цю історію з пальним Курченка? Пальне „конфіскували“ без суду та слідства, продали, а гроші то ніби поклали у банк. Справжній, не такий як у Чауса.

А Київський суд Одеси визначив їх як речові докази і наказав перевести на рахунки обласного УМВС.

Біда в тому, що тепер їх немає ніде!!! Ні в банку ні на поліцейських рахунках!!», – зазначає нардеп.

Чумак наголошує, що компанія «Укртранснафтопродукт», яка займалася реалізацією пального, та «Фортуна-Банк» контролюються однією особою – Сергієм Тищенком, другом нардепа Сергія Пашинського.

Політик звернувся до Головного управління Нацполіції у місті Києві з проханням надати інформацію про стан досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом непереведення службовими особами «Фортуна-Банк» та «Укртранснафтопродукт» коштів на рахунки УМВС згідно з рішенням суду.

До речі, група компаній «Фактор», що належить Тищенку, не вперше виступає фігурантом скандалів, пов’язаних із розкраданням державних коштів за сприяння нардепа Сергія Пашинського.

632 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям