RSS

Це фарс і цирк. Кандидат Бондарєв прокоментував перемогу ляльки Медведчука у конкурсі на посаду голови Київської ОДА

октября 12, 2016

Medvedchuk-mitnyi-souz1-500x394

 

Конкурс на посаду голови Київської облдержадміністрації – це «фарс і цирк, це ніякі не прозорі процеси». Про це у коментарі журналістам розповів кандидат на посаду голови Київської ОДА Костянтин Бондарєв, який не потрапив до фіналу конкурсу, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Їм надали чітке прізвище кандидата від влади, який повинен був пройти – це Горган. І це все – гра «в наперстки», в неї виграти неможливо. Вони (члени комісії – ред.) нікому не пояснюють, що подобається, що – не подобається. Це закритий процес, і якщо вчора це була відверта розмова з комп’ютером, де не можна щось приховати чи передьорнути під столом. Сьогодні ж це була співбесіда з комісією – це люди, яких якось обирали, хтось туди привів, вони отримують зарплату і отримують відповідні команди. Вони тишком, не кажучи, хто які бали виставляв, щось там приховуючи, виставили», — зазначив він.

Бондарєв також підкреслив, що не приймав особисто рішення про участь у конкурсі на здобуття посади: «це не моя воля, це була воля територіальної громади Київщини». «На жаль, ідея гарна, але як завжди, вона розтрощилася об скелі нашого провладного механізму», — додав він

Кандидат на посаду глави ОДА також сказав, що відповідальним за роботу Горгана на посаді губернатора буде особисто президент Петро Порошенко. «Президенту не вдастся  уникнути відповідальності. Треба чітко розуміти, що це – кандидат від влади, від Банкової, від Порошенка. І саме він несе відповідальність. Минулого разу це був корупціонер, якого спіймали на хабарі, він протримався 6 місяців. Подивимось, скільки цей протримається», — зазначив політик.

Своє не проходження навіть у фінал Бондарєв прокоментував так: «Можливо, щоб не дати можливість коментувати і розповісти громаді, як усе відбувалось».

643 переглядів

БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям