RSS

В офісі нардепа з БПП Сергія Тригубенка проведено обшук за фактом викупу вугілля за заниженою вартістю. Подробиці

ноября 30, 2016

Trygubenko-Kononenko1

 

Детективами Національного антикорупційного бюро проведено обшук в неофіційному центральному офісі народного депутата від БПП Сергія Тригубенка.

Про це виданню «Економічна правда» розповіло джерело в НАБУ, повідомляє ua3.info.

За його словами, обшук проведено на 20-му поверсі київського бізнес-центру «Парус». За даними «ЕП», формальним орендарем цього приміщення є структури бізнесмена Ігоря Сало, якого наші джерела називають «вугільним бек-офісом» Тригубенка.

Причина проведення обшуку офіційно не розголошується. Але за неофіційними даними, одним з епізодів в провадженні НАБУ є факт викупу вугілля державної шахти «Краснолиманська», яка по сьогоднішній день неофіційно контролюється Тригубенком, за заниженою вартістю (близько 850 грн/т).

Отримати коментар Тригубенка за фактом події не вдалося. Представник з його оточення в неофіційній розмові пояснив, що вони вважають неофіційним ініціатором проведення обшуку Віталія Кропачева.

Кропачев — бізнесмен з Тореза, який зайняв роль неофіційного куратора державної вугільної галузі, яку раніше втратив Тригубенко.

Як раніше повідомляла «ЕП», Тригубенко остаточно втратив вплив на Міністерство енергетики після відставки з поста заступника глави відомства Дмитра Лабоженка.

534 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям