RSS

«Гудок-2». Слідом за Ахметовим Пінчук вигадав власний план капітуляції України

декабря 31, 2016

kuchmapinchuk1

 

Український мільярдер Віктор Пінчук, зять другого президента Кучми запропонував власний план припинення війни в Україні, який полягає у тому, щоб піти на всі поступки Путіну. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

У своїй статті для The Wall Street Journal мільярдер перелічує наступні кроки: Україна має стати «нейтральною», віддати Крим Росії разом із окупованими територіями на Сході.

Однак це ще не все. Аби задобрити президента РФ, Пінчук пропонує Україні відмовитися від співробітництва з НАТО та євроінтеграції та зняти усі санкції з РФ.

Сам Пінчук називає ці стовідсоткові поступки Путіну «болючими компромісами». Він наполягає – без них зупинити війну неможливо. «Українські життя, які будуть збережені, варті болючих компромісів, які я запропонував. Ми повинні знову заявити про те, що Україна може бути частиною вирішення своїх власних проблем і вирішення глобальних проблем в рамках широкої міжнародної коаліції», — пише олігарх.

На початку війни, у травні 2014 року інший олігарх, Рінат Ахметов, намагався по-своєму добитися миру на Донбасі. Зокрема, він запропонував українській владі «сісти за стіл переговорів» з бойовиками та засудив офіційний Київ за те, що той відмовляється вести переговори з терористами. В рамках цієї спроби відновити мир він кілька разів змушував працівників своїх підприємств на Донбасі влаштовувати забастовки, під час яких на самих підприємствах вмикався гудок. В пресі акції, влаштовані олігархом у цей період, назвали «гудок Ахметова».

986 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям