RSS

#Пашинський після стрілянини розважався на гірськолижному курорті в Альпах. Фото

января 8, 2017

Pashinskyi-Viden1-375x500

 

Сергій Пашинський — нардеп від фракції «Народний Фронт» повернувся в Київ з дорогого гірськолижного курорту в Альпах.

Очевидці повідомили Національному бюро розслідувань України, що він був помічений в аеропорту Відня, куди прибув з Інсбрука. Пізніше парламентарій зареєструвався на київський рейс.

Крім того, за свідченнями очевидців, Він відвідав Duty Free.

Орієнтовно парламентарій прибуде в Україну після 15.00. Згідно з даними аеропорту «Бориспіль», в 15.17 заплановано прибуття бортів з Відня.

Пашинський 2 січня 2017 року вилетів з України відпочивати на гірськолижному курорті в Альпах.

В’ячеслав Хімікус, в якого стріляв нардеп Сергій Пашинський, розповів свою версію інциденту з народним депутатом Пашинським. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Його версія відрізняється від показань народного обранця. Так, за словами В’ячеслава, саме нардеп почав розбірку. Тільки після цього він ударив Пашинського пляшкою.

«Зупиняється мерседес, в ньому сидить… Каже: „Ви б лампи хоча б включили, що це таке?“ Я їй – чуєш, іди… Ми продовжили штовхати і вже майже доштовхнули, тому що він стрельнув мене в лівому ряду, а машина стояла в правому. Зненацька чую: „Всім стояти, лежати!“ і постріл у мене в упор. У мене в руці пляшка була, я його відразу і навернув. Я якби їх набачився на сході, в АТО, таких гусей», — розповідає чоловік.

Також, за словами чоловіка, жодного попереджувального пострілу в повітря не було, і якби він не встиг вдарити руку з пістолетом пляшкою і тим самим збити приціл, постріл прийшовся б йому прямо в грудну клітку.

770 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям