RSS

Режим колаборантів та зрадників відкрив кримінальне провадження через «блокаду» російських поїздів в Конотопі

марта 6, 2017

Poroshenko-rus2-500x333

 

Поліція відкрила кримінальне провадження через блокування учасниками блокади залізничних колій в Конотопі.

Про це виданню «Українська правда» заявив речник Нацполіції Ярослав Тракало, повідомляє sprotiv.org.

Провадження відкрито за ст. 279 ч. 1 КК України «Блокування транспортних комунікацій шляхом перешкоджання або іншим способом, що порушило нормальну роботу транспортних засобів».

За словами Тракала, з відповідним зверненням до поліції звернулася і «Укрзалізниця».

Він уточнив, що мова йде про зупинку народними депутатами товарного складу на 4 хвилини.

Тракало також додав, що нардеп Семен Семенченко в Конотопі зупинив ще один український товарний поїзд, з чим теж розбирається поліція.

Водночас «Штаб блокади торгівлі з окупантами» повідомив, що «у зв’язку із незаконною відмовою Укрзалізниці надати документи на поїзди, які везуть з території Росії та окупованих територій України через Росію вантажі, документів про їх походження та пункти призначення, акція у Конотопі продовжується».

«Народні депутати надають допомогу Штабу блокади торгівлі з окупантами, зупиняють вантажні потяги та здійснюють перевірку документів безпосередньо у машиніста. Електрички та пасажирські потяги учасниками акції не зупиняються», — зазначили в штабі блокади.

Там очікують від Укразалізниці негайного надання зазначених документів народним депутатам для здійснення депутатського контролю.

Разом з тим, прес-служба Російської залізниці в неділю вдень повідомила, що рух вантажних і пасажирських поїздів через прикордонну з Україною станцію Суземка здійснюється в штатному режимі.

«З 00:00 5 березня з території України на Московській залізниці — філії ВАТ „РЖД“ було прийнято за графіком 5 пасажирських і 3 вантажних потяги. Це відповідає середньостатистичному показнику. У свою чергу МЗ передала в Україну 4 вантажні склади», — відзначили в прес-службі.
У суботу «Штаб блокади торгівлі з окупантами» повідомив про відкриття нового редуту — у м.Конотоп (Сумська область).

«Через Конотоп йде одна із основних магістралей торгівлі з Російською Федерацією. На товарній станції Конотопа було знайдено декілька поїздів із Російської Федерації, в тому числі, з вугіллям марки антрацит», — заявили учасники блокади.

167 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям