RSS

Радник Авакова #Кива «засвітився» на російському ТБ. Фото. Відео

марта 19, 2017

Kiva-Ilya1-500x250

 

Радник міністра внутрішніх справ України Ілля Кива з’явився в ефірі телеканалу «Росія 1» під час обговорення теми блокади Донбасу.

Відповідне відео оприлюднене в Youtube, повідомляє sprotiv.org.

Ведучі поцікавились у Киви, чому українські правоохоронці не розганяють «блокувальників» Донбасу. Радник міністра на це відповів, що українська влада навчилася слухати суспільство і ніколи не підніме руку на свій народ.

«У нашій країні навчилися поважати думку не просто влади, а думку народу. І люди, які сьогодні знаходяться на блокаді окупованих територій, — це не обов’язково ось ці політичні лузери, які намагаються будь-яку ситуацію використати для підняття свого політичного рейтингу. У цій ситуації точно так же знаходяться патріоти, які готові ціною власного життя захищати свою Батьківщину і наближати перемогу», — сказав він.

Кива також розповів, що почав воювати на Донбасі в березні 2014 року і пройшов через два котли, борючись з російською армією, але потім «доля перенесла його в Київ».

Відзначимо, що запрошених до студії росТБ гостей був глава окупаційного уряду Криму Сергій Аксьонов та колишній нардеп-втікач Володимир Олійник.

Наприкінці виступу Кива напав з критикою на Олійника, назвавши його «зрадником-втікачем».

«Хоч ми і противники, але до зрадників ми ставимося однаково», — заявив він.

396 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям