RSS

7 млрд гривень, — нардепа від БПП Грановського запідозрили у корупції на паливних тендерах. Відео

марта 22, 2017

Granovskyi-Oleksandr4-500x319

 

Фірма бізнес-партнера Грановського виграла тендерів на 7 млрд гривень, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Журналісти знайшли докази причетності народного депутата від БПП Олександра Грановського до фірми «Трейд Коммодіті», яка за останні 2 роки виграла тендерів на 7,11 млрд гривень.

У ході розслідування виявилося, що бізнес-партнер Грановського бізнесмен Андрій Адамовський є фактичним власником вказаної фірми. Сам Адамовський заявив, що він лише фінансує «Трейд Коммодіті».

Водночас формальним власником фірми є Вадим Майко, який є живе у звичайному багатоповерховому будинку та навіть немає автівки. Інформацію про те, що Адамовський є власником «Трейд коммодіті» підтвердив директор Державного резерву, до якого перший прийшов на переговори та представився господарем паливної фірми.

Сам Грановський заперечує зв’язок з Адамовським, натякаючи, що припинив з ним співпрацю після 2014 року. Проте журналісти знайшли у декларації Грановського кредит на 800 тис. гривень у банку «Південний», який є близьким до Адамовського. Крім того, «Трейд Коммодіті» також взяла кредитів у цьому ж банку на 7,5 млн доларів та 81 млн гривень.

Слід зазначити, що банк «Південний» фігурував у конфлікті між інвесторами торгового центру Skymall, серед яких були Адамовський та Грановський.

Раніше повідомлялося, що корупціонера з БПП Романа Насірова захищають юристи куратора БПП Грановського.

420 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям