RSS

Аваковщина. Патрульні поліцейські зумисно переїхали жінку у Запоріжжі — у неї перелом основи черепу. Відео

мая 10, 2017

police-new1-500x330

 

З’явилося повне відео наїзду авто запорізьких патрульних на 30-річну жінку, яке сталося 7 травня 2017 року, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Джерело повідомило, що одразу після інциденту під час допитів ці кадри видаляли з телефонів свідків працівники Заводського районного відділення поліції, передає Громадське ТБ Запоріжжя.

Потерпілу було доставлено до 5-ї міської лікарні. Наразі вона прооперована та перебуває без тями на штучній вентиляції легенів. У пацієнтки діагностовано перелом основи черепу, та численні травми. Про це повідомив заступник головного лікаря Олег Великий. За словами лікаря, пацієнтку відвідує її співмешканець. ЗМІ повідомляли про те, що у потерпілої троє дітей.

Зараз перевірка інциденту проводиться комісією на чолі з начальником управління патрульної поліції Романом Пилипенком. На час її роботи поліцейський, що здійснив наїзд, відсторонений від виконання обов’язків, повідомили в поліції. Від інших коментарів поліцейські утримуються протягом вже трьох днів.

За інформацією ЗМІ, між групою людей та патрульними відбувся конфлікт. Поліцейські затримували чоловіка за підозрою у пограбуванні, повідомляє Depo. Запоріжжя з посиланням на власні джерела. Потерпіла намагалася захистити затримуваного.

Згодом компанія оточила автомобіль та заблокувала його рух. За попередніми даними, авто патрульних наїхало на ногу жінці, після чого вона впала головою на асфальт. Потім машина її переїхала голову переднім колесом.

345 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям