RSS

Нардеп #Поляков купив 2 телефони iphone 7 на отриманий хабар, — #Лещенко. Відео

июля 5, 2017

rada-zlodii1-500x278

 

Народний депутат України (БПП) Сергій Лещенко розповів подробиці операції по викриттю нардепів Максима Полякова та Бористава Розенблата, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Зокрема він зазначив, що справою Розенблата-Полякова займався другий підрозділ детективів НАБУ, для якого це одне з найбільших проваджень. Майже рік агент під прикриттям входила в довіру, інтегрувалася в злочинну організацію, ретельно все документуючи. Хабари фігуранти отримували реальними грішми, от тільки всі номери банкнот були переписані.

Також Лещенко додав, що НАБУ простежила, куди Поляков потратив хабар. Виявилося, що прямо у вечір отримання він купив два телефони, один з яких подарував дружині, а другий залишив собі.

«Тепер питання за регламентним комітетом, де більшість контролюють соратники Розенблата та Полякова», – підсумував Лещенко.

Раніше охоронця Розенблата затримали в елітному столичному ресторані «Три вилки» по вулиці Володимирська, 76 з чималою сумою в $ 200 тис. Хабар призначався двом парламентаріям, в тому числі народному депутату фракції «Народний фронт» Максиму Полякову за вирішення питання з ліцензуванням видобутку бурштину.

142 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям