RSS

Смоленський теракт проти Качинського — помста Путіна, — #Саакашвілі

августа 6, 2017

terrorist-putin1-500x375

 

Екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі висловив погляд, що смоленська катастрофа була помстою Володимира Путіна стосовно Лєха Качинського. За словами Саакашвілі Путін помстився за поведінку під час російсько-грузинського конфлікту 2008 року і позицію при нагоді візиту до Тбілісі.

Про це він розказав в ефірі польського телеканалу TV Republika, пповідомляє sprotiv.org.

«Немає таких катастроф, я не вірю в таку випадковість. Це були навмисні дії Путіна. Я впевнений, що він був вельми задоволений тим, що трапилося», — сказав Саакашвілі. За словами екс-президента Грузії, «це можна сприйняти як акт війни, навмисне спричинення аварії, і немає значення, чи літак було збито, чи іншим способом доведено до аварії, результат — однаковий», — заявив політик.

«Качинський був не лише загрозою, але й символом», а «для Путіна покарати своїх ворогів — абсолютно основна справа». Екс-президент Грузії також повідомив, що за два дні до вильоту Лєх Качинський пропонував йому полетіти разом до Смоленська. «Я відповів йому, що Путін не впустить мене в літак. Лєх сказав: „сідай у мій літак“», — поділився Саакашвілі.

У смоленській авіакатастрофі 10 квітня 2010 року загинули всі 96 осіб, що прямували на роковини катинського злочину, в тому числі президент Польщі Лєх Качинський.

213 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям