RSS

Слідчі Холодницького не змогли знайти розкішний маєток підрахуя Охендовського, який показав Автомайдан. Відео

сентября 23, 2017

poroshenko-ohendovskyi1-500x352

 

Слідчі не змогли поки довести наявність у голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського маєтку.

Про це заявив голова САП Назар Холодницький в ефірі програми «Право на владу», повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Коли ми оголосили підозру, перше, що ми почали робити, це шукати цей маєток і доводити, що він належить цій людині. Гарна картинка в передачах, але слідство прокурорам доказів, що цей маєток належить Охендовському, не надало», — сказав Холодницький.

Він також нагадав, що провадження стосовно Охендовського призупинено «у зв’язку з виконанням міжнародно-правових доручень».

«Детективи звернулися до нас з клопотанням, щоб ми відправили міжнародно-правові доручення до низки країн, назвати які я не маю права, щоб не нашкодити слідству. Ті данні, які ми можемо отримати, мають визначальне значення  для провадження щоб зібрати повністю доказову базу», — зазначив Холодницький.

«Як би залізобетонно у Фейсбуці не звучали доводи, вони мають бути підкріплені доказами», — додав він.

На уточнення ведучого, чи правильно він зрозумів, що наразі недостатньо доказів проти Охендовського, Холодницький відповів:

«Ви правильно розумієте, що без отримання відповіді по міжнародно-правовим дорученням ми слідство завершити не можемо, тому воно згідно п3 ч1 статті 280 КПК зупинено».

Раніше у 2015 році колишній автомайдановець Сергій Коба разом з журналістами 1+1 показали сюжет про коштовний маєток і зазначили, що він належить Охендовському.

У свою чергу Охендовський запевняв, що маєток у 600 квадратних метрів, продемонстрований активістами Автомайдану, не його.

324 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям