RSS

Ляшко і Лозовий в гостях у Авакова. Відео

октября 6, 2017

Lyashko-sosnu1

 

Нардеп Лозовий за все своє життя заробив 234 тис грн, а в декларації про доходи вказав активів на 9 млн грн, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

5 липня 2017р оку Регламентний комітет ВР розглядав питання позбавлення недоторканності радикала Андрія Лозового. Після засідання комітету Лозовий разом з лідером радикалів Олегом Ляшком відвідали Міністерство внутрішніх справ.

На питання журналістів про мету візиту до МВС, Олег Ляшко відповів:

«З робочою метою. Я не зобов’язаний вам звітувати. Я, як народний депутат, маю право відвідування будь-які державні органи, в мене була в цьому потреба — я відвідував».

Через тиждень, 11 липня Верховна Рада розглядала подання Генеральної прокуратури України щодо зняття недоторканності з п’ятьох депутатів, серед яких нарфронтівець Євген Дейдей та радикал Андрій Лозовий.

Депутати не дозволили притягнути до кримінальної відповідальності Лозового, та зняти недоторканість з Дейдея. Фракція Олега Ляшка практично у повному складі не підтримала зняття недоторканності з Дейдея (1 голос). Зняття імунітету з Лозового не підтримала половина «Народного фронту» (42 «за» з 81 депутата).

Раніше генпрокурор Юрій Луценко заявляв з трибуни ВР, що Лозовому необхідно сплатити 1 млн 700 тис грн податків. За словами Луценка нардеп Лозовий за все своє життя заробив 234 тис грн, а в декларації про доходи вказав активів на 9 млн грн.

1 313 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям