RSS

Нардеп Левченко заявив про небезпеку втечі сина Авакова. Відео

ноября 4, 2017

avakov-kaznokrad1

 

Син Авакова у будь-який момент може покинути країну і ніхто не зможе йому це заборонити, тому що силові органи контролюються його батьком.

Про це розповів народний депутат України Юрій Левченко, повідомляє sprotiv.org.

«Я вам скажу відверто, що ніякої гарантії немає, що молодший Аваков не спакує рюкзаки і не поїде за кордон, тому що він зараз по суті на свободі. Силові органи контролюються його батьком. Тому він може зараз, поки ми тут спілкуємося, сісти на приватний літак одного з друзів батька і спокійно полетіти будь-куди і ніхто йому не зможе це заборонити. Хоча нібито він здав свій закордонний паспорт, суд постановив, що він має його здати, але я переконаний в тому, що у сина Авакова є не тільки український паспорт. І по потребі він зможе втекти», – переконаний нардеп.

Разом з тим, у Левченко виникає питання, чому є така ситуація в Україні. На його думку, справа у тих народних депутатах, які є у ВР і у тому, які рішення вони приймають.

«Така система є тому що ми маємо таку Верховну Раду України, яка проголосувала за такий Кабінет міністрів України і за того самого Авакова. І поки у нас буде більшість таких народних депутатів у нас буде в країні така ситуація. Це гірка, але єдина правда», – констатує Левченко.

420 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям