RSS

1.Військові новини України 2.1917-2017: Власть евреев нелигитимна. За лигитимный мир 3.Совість та Честь України 4.Diktatura 5.МАРШ НЕБАЙДУЖИХ 6.UKRAINIAN CHICAGO-Українці Чікаго 7.УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! 8.ПОВЕРНЕМО КРИМ В УКРАЇНУ! 9.Знай правду 10.Це Україна, Друже ! 11.Міжнародний Конгрес України 12.Українці – європейці ! 13.Слава Україні! 14.МИ – БАНДЕРІВЦІ! 15.Український бойкот 16.Це Україна, Друже ! 17.Новини з України та про Україну 18.Новости Мира 19.Українська Діаспора в Італії 20.Неизбежность истребления российских нацистских войск и оккупации в мире

ноября 25, 2017

Efremov-Oleksandr3-500x416

 

На закордонних рахунках сина та невістки колишнього “регіонала” Олександра Єфремова знаходиться 33 млн швейцарських франків. Якщо екс-нардепа відпустять з-під варти, він має змогу втекти з країни.

Про це заявив прокурор під час засідання Старобільського райсуду Луганської області, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

“Під час досудового розслідування встановлено, що у невістки і сина Єфремова Олександра Сергійовича на банківських рахунках, які оформлені на іноземне підприємство у Швейцарській конфедерації, знаходяться 33 мільйони швейцарських франків. Це дозволяє йому виїхати за кордон та ухилитись від слідства, а також дає можливість тиснути на свідків та погрожувати їм”, – повідомив прокурор.

Він упевнений, що ці гроші мають незаконне походження. А майно екс-регіонала у ЛНР охороняють бойовики.

Колишньго народного депутата від Партії регіонів Олександра Єфремова затримали 30 липня 2016-го в аеропорту перед вильотом до Австрії і заарештували наступного дня. Його підозрюють в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, створенні терористичної організації ЛНР, а також привласненні, розтраті або заволодінні майном шляхом зловживання службовим становищем.

17 листопада суд продовжив арешт Єфремова ще на два місяці.

328 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям