RSS

Режим Зеленского звільнив з під варти звинувачуваного в тероризмі та держраді Єфремова

июля 23, 2019

Апеляційний суд Києва змінив запобіжний захід звинувачуваному в тероризмі Олександру Єфремову з утримування під вартою на домашній арешт.

Про це написала у Facebook координатор Медійної ініціативи за права людини Ольга Решетилова, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Єфремову змінено запобіжний захід. Цілодобовий домашній арешт. Негайно їде додому в Київ», — написала Решетилова.

Інформацію підтвердив адвокат Єфремова Андрій Смирнов.

«Апеляційний суд Києва задовольнив нашу апеляційну скаргу і застосував щодо Олександра Єфремова запобіжний захід у вигляді домашнього арешту», — написав Смирнов у Facebook.

Єфремов брав участь у засіданні по відеозв’язку.

Олександра Єфремова підозрюють у злочинах за ч. 3 ст.110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, що призвело до загибелі людей), ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації), ч. 3 і ч. 5 ст. 27 (співучасть у злочині), ст. 341 (захоплення державних або громадських будівель чи споруд) Кримінального кодексу України.

Єфремова затримали 30 липня 2016 року в аеропорту «Бориспіль», звідки він, за даними ГПУ, намагався вилетіти до Відня. 13 січня 2017 року Єфремова із Києва конвоювали до СІЗО в Старобільську Луганської області.

149 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям