RSS

#Сакварелідзе розповів, чому #Саакашвілі піарять проросійські телеканали. Відео

декабря 10, 2017

Saakahvili-Miho8-500x405

 

Проросійські канали показують Саакашвілі тому, що їх рейтинг зріс, вважає Сакварелідзе, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Екс-заступник генпрокурора України Давід Сакварелідзе заявив, що проросійські канали зробили дуже розумний крок, вони залишили частину ефіру для опозиції, висвітлюють події із Михайлом Саакашвілі і завдяки цьому зростає їхній рейтинг.

Про це в ефірі  на телеканалі ZIK заявив Сакварелідзе, відповідаючи на питання, чому Саакашвілі бере участь в ефірах проросійських телеканалів.

«Мене і Саакашвілі ніколи не хвалили проросійські канали. З іншої сторони який канал олігархів є проукраїнським? Для мене Ахметов така ж загроза для України як і Медведчук. Жоден з них не є проукраїнським, вони класичні російські олігархи, які в будь-який момент можуть домовитися з Путіним для того, щоб зберегти свої бізнесові інтереси. Тут є дуже проста логіка», – вважає гість програми.

На переконання пана Сакварелідзе, заяви, що команда Саакашвілі працює з проросійськими каналами виглядають спекулятивними.

«Вони нас показують тому, що їх рейтинг значно зріс. Чому? Тому, що вони дуже розумно залишили вільне «вікно» для опозиції. Якби вони не показували, нас взагалі б не існувало, як і їхнього рейтингу. Ми цим користуємося, бо ми в активній боротьбі і політиці, тому будь-який вихід на комунікацію з глядачами для нас вигідний», – переконує політик.

Ввечері 8 грудня лідера банди «Рух нових сил» Михайла Саакашвілі затримали.

В поліції повідомили, що затримання проводилося в Солом’янському районі м. Києва.

Затримання сталося на квартирі діючого співробітника поліції.

525 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям