RSS

Суд повернув синові Авакова закордонний паспорт і зняв браслет

декабря 26, 2017

avakov-poroshenko-kaznokrad1

 

Солом’янський районний суд Києва ухвалив повернути закордонний паспорт сину голови МВС Арсена Авакова Олександру і зняти з нього електронний браслет.

Про це розповіло «Українській правді» джерело в правоохоронних органах, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

За словами співрозмовника УП, відповідне рішення суд ухвалив на засіданні 22 грудня 2017 року.

Він пояснив, що прокуратура клопотала про продовження особистих зобов’язань, але суд задовольнив клопотання лише частково – син очільника МВС має з’являтися до слідчого чи в суд за першим викликом, але отримав назад документи для виїзду за кордон.

Ще до цього рішення суду Олександр Аваков клопотав у слідчих про дозвіл виїхати до Італії до 14 січня 2018 року і отримав його.

Як відомо, раніше в грудні суд скасував рішення про арешт майна сина Авакова.

7 листопада на Олександра Авакова вдягли електронний браслет.

НАБУ проводила обшуки у сина міністра внутрішніх справ у справі про розтрату держкоштів при закупівлі рюкзаків для Нацгвардії Міністерством внутрішніх справ.

У справі про розтрату держкоштів при закупівлі рюкзаків для Нацгвардії Міністерством внутрішніх справ НАБУ затримало 3 осіб: сина голови МВС Олександра Авакова, екс-заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря та Володимира Литвина, який у 2014 році керував ІТ-компанією «Turboseo». Їм було оголошено підозру.

236 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям