RSS

Аваковщина. Тернопільські «афіцери за Росію до канца». Відео

марта 29, 2018

police-new1-500x330

 

Тернопільські поліцейські, які танцювали в ресторані під пісню російського співака Олега Газманова, попросилися в зону АТО, щоб «підтримати своє лице».

Про це заявив голова управління Нацполіції у Тернопільській області Олександр Богомол у коментарі місцевому виданню «Політерно».

Днями в одному з розважальних закладів Тернополя представники силового відомства замовили пісню Газманова, в якій прославляється «гідність та честь» російських офіцерів, й витанцьовували під неї зі своїми супутницями.

Свідки розповіли, що російськими піснями справа у той вечір не обмежилась: були й бійки, і розбірки на вулиці, і з’ясування відносин з лайкою і нецензурщиною.

За словами Богомола, в ході перевірки з’ясувалося, що таким чином розважалися троє працівників тернопільського районного відділку поліції разом з родинами.

Голова поліції розповів, що жінка з їхньої компанії замовила українську версію пісні «Офіцери», текст якої є «досить патріотичним», але замість неї почав звучати російський оригінал.

«Неетична поведінка наших працівників, тому що треба було зупинити музиканта», — вважає Богомол.

Він повідомив, що троє поліцейських є учасниками АТО, і після цього інциденту вони знову попросилися на фронт.

«Післязавтра їдуть, знову ж таки, в АТО на 2 місяці. Попросилися, бо, кажуть, треба своє лице якось підтримати. Зрозуміло, вони не підтримують російську агресію», — каже очільник обласної поліції.

Газманов є персоною нон ґрата в Україні і йому заборонений в’їзд як особі, що несе загрозу державі, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

213 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям