RSS

Нардеп з Опоблоку Балицький різко заволав про заборону “рідної” російської мови

апреля 21, 2018

rus-yazik1

 

Народний депутат вибухнув скандальною заявою про те, що в Україні в 2014 році відбулася не революція, а державний переворот, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Представник “Опозиційного блоку” Євген Балицький впевнений, що Україна знаходиться в окупації. Він порівняв реформи в країні з діями фашистів.

Таку думку нардеп висловив в ефірі одного з українських телеканалів. При цьому Балицький заявив, що в Україні замість революції трапився державний переворот.

“Не було ніякої революції. Була зміна однієї банди на іншу. Місця донецьких зайняли вінницькі, а систему вони не міняли. Тому це називається не революція, а державний переворот”, – заявив він.

Політик порівняв кроки, пов’язані з відмовою від радянської спадщини, з діями фашистів і поскаржився на “заборону” російської мови.

“Всі ми пам’ятаємо, як поводилися фашисти в нашій країні. Перейменовували вулиці, ламали пам’ятники, стирали нашу пам’ять, що робиться зараз. Вони забороняли нашу мову, рідну мову. Вони вивозили нашу молодь вагонами в Європу. Вагонами для худоби вивозили в Європу. Ці роблять те ж саме, тільки вони це роблять в купе. Люди самі їдуть. Тому ця влада – окупація”, – вважає Балицький.

190 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям