RSS

Аваковщина. У Києві #поліція не арештувала винуватця масштабної #ДТП на BMW, натомість затримавши свідків. Відео

августа 21, 2018

police-new1-500x330

В Києві на Дніпровській набережній водій автомобіля BMW на великій швидкості в’їхав у припарковані автомобілі і, попри присутність поліції, залишив місце події. У зв’язку з цим між очевидцями і поліцейськими сталася сутичка.

Про це повідомляє портал dtp.kiev.ua.

ДТП сталась на розі вулиць Березняківська і Дніпровська набережна. Як видно із опублікованих відео, чорний автомобіль на великій швидкості врізався у ряд припаркованих автомобілів, пошкодивши 3 з них.

Зі слів очевидців портал повідомляє, що винуватець ДТП, водій чорної BMW, мав при собі травматичний пістолет, яким всім погрожував, залишив місце події.

“У головного підозрюваного при собі був травматичний пістолет, яким він погрожував усім навколо. дані зі слів очевидців: «Приїхав автомобіль з номерами 7777 швидко забрали всі особисті речі з БМВ», — йдеться у повідомленні.

На відеозаписі видно, що чоловік відмовляється проходити огляд на стан сп’яніння і стверджує, що за кермом був не він.


Водночас, як зазначається, поліція не з’ясувала, хто саме був за кермом чорного BMW. При цьому між обуреними очевидцями і поліцією кілька разів сталися сутички. Кількох місцевих жителів було затримано.

107 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям