RSS

#Тимошенко домовилася з Аваковим про результати президентських виборів. Відео

марта 22, 2019

timosh-avakov1-500x333

Тимошенко, як кандидат у президенти, протягом останніх місяців неодноразово здійснювала візити в МВС, повідомляє Національне бюро розлідувань України.

Кандидат в президенти України Юлія Тимошенко за останні місяці неодноразово зустрічалась із міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

Про це йдеться в матеріалі програми «Схеми».

За інформацією журналістів, Тимошенко зустрічалась з Аваковим 16 березня — в цей день вони зафіксували Mercedes Тимошенко із автівкою супроводу, які заїхали на територію МВС без будь-якої перевірки.

Журналісти наголошують, що це не перша зустріч Авакова з Тимошенко.

«У жовтні минулого року «Схеми» зафіксували її візит до МВС. З території відомства виїхав той самий Mercedes з автівкою супроводу, які журналісти побачать згодом, 16 березня. За інформацією джерел журналістів, міністр та лідер «Батьківщини» зустрічалися також 23 грудня минулого року в «Фортеці» — комплексі спеціальних об’єктів, де мешкає Аваков», — йдеться в матеріалі.

Ще одна зустріч відбулася наприкінці січня в будівлі МВС.

«Всі зустрічі, які ми проводимо з Арсеном Аваковим, присвячені тільки чесним виборам. Діючий президент думає, що він може купити вибори — не вийде. Вибори він не купить», — пояснила Тимошенко журналістам мету свої візитів.

Зазначимо, що від прямої відповіді, чи залишиться Аваков на чолі МВС в разі її перемоги на виборах, Тимошенко ухилилась.

 

Аваков у відповідь на запит журналістів заявив, що підтримка Тимошенко позиції МВС щодо недопущення фальсифікацій є «адекватною реакцією» кандидата, який хоче отримати «чесну і легітимну перемогу».

«Як міністр внутрішніх справ, я спілкуюсь майже з усіма кандидатами. Юлія Тимошенко, як кандидат у президенти, протягом останніх місяців неодноразово візитувала МВС. Вона подавала заяви про порушення, надавала свідчення по справах, брала участь у слідчих діях, зверталася про надання особистої охорони тощо. У тому числі, вона мала зустрічі із міністром внутрішніх справ», — сказав Аваков.

190 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям