RSS

Міжнародний терорист з росії путін спрямував «ядерний потяг» до кордонів України

октября 9, 2022

Міжнародний терорист з росії Володимир путін, ймовірно, планує застосування ядерної зброї поблизу України – для цього він спрямував у напрямку лінії фронту так званий «ядерний потяг», повідомляє sprotiv.org з посиланням на The Times.

Володимир Путін дав зрозуміти, що готовий застосувати ядерну зброю для розширення кордонів Росії, і напруженість посилилася після анексії ним чотирьох областей України, де точаться запеклі бої.

І ось тепер колона бронетранспортерів БПМ-97 та іншої військової техніки рухається через центральну Росію, про що проросійський канал «Рыбарь» повідомив у Telegram.

За повідомленнями, ця складна техніка, яка включає протимінне озброєння, належить 12-му Головному управлінню російської армії, яке керує центральними сховищами ядерної зброї.

Польський військовий аналітик Конрад Музика зазначив, що цей потяг відповідає за ядерні боєприпаси, їхнє зберігання, обслуговування, транспортування та видачу відповідним підрозділам.

Це може означати, що ядерну зброю везуть на фронт, або це може бути спробою Путіна погрожувати і залякувати Захід.

НАТО, за інформацією британського видання, уже попередив союзників про можливе застосування ядерної зброї неподалік кордону з Україною.

95 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям